Πέμπτη 25 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE - ΠΛΕΪ ΟΦ
Μία βδομάδα πίσω οι δύο τελευταίες αγωνιστικές

Eurokinissi

Για τις 15/5 (από 8/5) μετατέθηκε η 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και για τις 19/5 (από 12/5) η 10η και τελευταία αγωνιστική, κατόπιν απόφασης που ανακοίνωσε ότι πήρε ομόφωνα το ΔΣ της Λίγκας χτες. Εγινε επίσης γνωστό ότι το ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ, το οποίο είχε αναβληθεί για την 1/5 λόγω των ευρωπαϊκών αγώνων των δύο ομάδων στα μέσα του τρέχοντος μήνα, πήρε νέα ημερομηνία διεξαγωγής, στις 12/5 (καθώς στις 3/5 ο Ολυμπιακός δίνει τον πρώτο του αγώνα με αντίπαλο την Αστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League), κάτι που άλλωστε προκάλεσε τη μετάθεση μία βδομάδα πίσω για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

  • Το ντόμινο αυτό επηρεάζει και τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ Αρη και Παναθηναϊκού, που είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 18/5 και πλέον φέρεται ως πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του η 25/5.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί αν ο τελικός θα γίνει όντως στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, όπως προβλέπει η προκήρυξη της ΕΠΟ (είχε οριστεί ο Βόλος ως έδρα σε περίπτωση που προκρίνονταν στον τελικό μία ομάδα από την Αθήνα και μία από τη Θεσσαλονίκη, όπως και έγινε). Πάντως οι παλινωδίες της Ομοσπονδίας γύρω από το θέμα συνεχίζονται: Ενώ πρόσφατα τοποθετήθηκε εναντίον της διεξαγωγής του τελικού στο Πανθεσσαλικό, με το σκεπτικό ότι το εν λόγω γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλούς διεξαγωγής του με βάση τα νέα μέτρα της κυβέρνησης «κατά της οπαδικής βίας», προχτές ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στ. Αντωνίου, μέσω δηλώσεών του σε τηλεοπτικό σταθμό άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κανονικά ο τελικός στον Βόλο και με την παρουσία 20.000 φίλων του Αρη και του Παναθηναϊκού «αν η πολιτεία υποστηρίξει την απόφαση»...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ