Παρασκευή 26 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ
Ασημένιος ο Τζελίλης

Μεταλλίων συνέχεια. Η δεύτερη μέρα αγωνιστικής παρουσίας της ελληνικής αποστολής στην Αττάλεια της Τουρκίας, στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος άρσης βαρών, ανδρών και γυναικών, συνοδεύτηκε με εξίσου ικανοποιητικές εμφανίσεις.

Χτες ήταν η σειρά του Γιώργου Τζελίλη και της Μαρίας Τάτση να ανέβουν στο βάθρο των νικητών. Ο Γιώργος Τζελίλης, επέστρεψε στους αγώνες δυναμικά και γρήγορα και έδειξε για άλλη μία φορά ότι έχει τα ψυχικά αποθέματα. Στην κατηγορία των 69 κιλών, ο Ελληνας αθλητής κατέκτησε τρία μετάλλια, ένα χάλκινο και δύο ασημένια με τα 150κ. στο αρασέ, τα 182,5 στο ζετέ και τα 332,5κ. στο σύνολο αντίστοιχα. Πρώτος σε όλα ήταν ο... συνήθης ύποπτος, Βούλγαρος, Γκαλαντίν Μποέφσκι που σήκωσε 350κ.(160 και 190)

Η Μαρία Τάτση, στην ίδια κατηγορία, κατέλαβε την τρίτη θέση τόσο στο ζετέ όσο και στο σύνολο. Η Ελληνίδα αρσιβαρίστρια έκανε άσχημο ξεκίνημα με την πέμπτη θέση στο αρασέ αλλά στη συνέχεια με 122,5 κιλά στο ζετέ και 212,5 στο σύνολο κατέκτησε τα δύο χάλκινα μετάλλια. Τέλος, στην κατηγορία των 75 κιλών γυναικών, η Φιλιππία Κοχλιαρίδου και η Θεανώ Ζαγκλιβέρη έμειναν μακριά από τις πρώτες θέσεις καθώς τερμάτισαν στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ