Σάββατο 20 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«Λαντάνα»

Μια γυναίκα εξαφανίζεται. Τέσσερις γάμοι βρίσκονται μπλεγμένοι σ' έναν ιστό απάτης, σεξ και θανάτου. Στο τέλος δεν επιβιώνουν όλοι.

Μέσα από μια μυστηριώδη εξαφάνιση, ο ντετέκτιβ Λίον Ζατ προσπαθεί να βρει την έξοδο από το σκοτεινό λαβύρινθο των ανθρώπινων σχέσεων.

Η αναζήτησή του τον οδηγεί κάθε φορά σε ένα καινούριο επίπεδο, που αποκαλύπτει εκείνη την περίπλοκη εμμονή που νιώθουν άντρες και γυναίκες γύρω από το παιχνίδι του έρωτα. Κάθε φορά που ο επίμονος ντετέκτιβ ανακαλύπτει και ένα καινούριο στοιχείο αναγκάζεται να σκεφτεί και το δικό του γάμο. Τι έχει χάσει και τι πρέπει να ξανακερδίσει.

Λαν-τά-να: Γένος θάμνου με μικρά χρωματιστά άνθη που κρύβει πυκνή ακανθώδη υποβλάστηση. Μπορεί να είναι θάμνος αλλά η «Λαντάνα» είναι ένα προσεγμένο ψυχολογικό θρίλερ που καταπιάνεται με τις σκοτεινές πλευρές του έρωτα.

Οταν το πάθος μάς εξουσιάζει τότε σίγουρα κάνουμε λάθη και οι επιπτώσεις μερικές φορές είναι καταστροφικές, αλλά όλοι κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια για να επανορθώσουμε. Ενα ερωτικό θρίλερ με έξυπνο καλογραμμένο σενάριο που σε οδηγεί με αργούς ρυθμούς στη λύση του μυστηρίου, ενώ παράλληλα σε βασανίζει και σε προβληματίζει.

Διαθέτει καλές ερμηνείες χωρίς υπερβολές από ηθοποιούς που ξέρουν να χειρίζονται το μυστήριο και να εκμεταλλεύονται τις ατμόσφαιρες με τον καλύτερο τρόπο.

Η «Λαντάνα» του Ρέι Λόρενς θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον και θα σας κάνει να σκεφτείτε τις μικρές απιστίες σας.

«Lantana» Περιπέτεια παραγωγής 2001. Σκηνοθεσία: Ρέι Λόρενς. Πρωταγωνιστούν: Τζέφρι Ρας, Μπάρμπαρα Χέρσεϊ, Αντονι Λα Πάλια, Κέρι Αρμστρονγκ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ