Τετάρτη 29 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 2
Σύγκληση ΔΣ με φλέγον θέμα τα τηλεοπτικά

Με το θέμα της έλλειψης τηλεοπτικού συμβολαίου για το φετινό πρωτάθλημα να «καίει» τις ομάδες, η Super League 2 καλεί τα μέλη της σε συνεδρίαση ΔΣ την Παρασκευή 1η Δεκέμβρη. Στο επίκεντρο των θεμάτων αναμένεται να βρεθεί το γεγονός ότι το πρωτάθλημα παραμένει χωρίς τηλεοπτική «στέγη» μέχρι σήμερα, μεγιστοποιώντας τα προβλήματα στις ομάδες, τα οποία αντανακλώνται και στην πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία των παικτών της κατηγορίας.

Στη συζήτηση αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση από τα μέλη του ΔΣ για τις επαφές που είχε το προηγούμενο διάστημα με την ΕΡΤ, στις οποίες δεν βρέθηκε λύση. Αναμένεται επίσης να υπάρξει ενημέρωση για τις πρόσφατες επαφές των μελών του ΔΣ με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, καθώς και με τα μέλη της Επιτροπής «Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας», που είναι υπεύθυνη για την παρακολούθηση και την εφαρμογή των διατάξεων της σύμβασης Macollin, η οποία αφορά την καταπολέμηση και τον εντοπισμό χειραγωγημένων αγώνων.

Εξ αναβολής αγώνες

Οι εκκρεμότητες στους δύο ομίλους της Super League 2 κλείνουν σήμερα και αύριο, με τη διεξαγωγή των αγώνων που είχαν αναβληθεί. Για την 9η αγωνιστική του 1ου ομίλου σήμερα αναμετρούνται Κοζάνη και ΠΑΟΚ (15.00 - YouTube). Στον 2ο όμιλο, επίσης σήμερα, κοντράρονται Παναθηναϊκός Β' και Ηλιούπολη στο γήπεδο της Λιβαδειάς (15.00) για την 8η αγωνιστική, ενώ αύριο Πέμπτη η ΑΕΚ Β' φιλοξενεί τον Καμπανιακό (13.30) για την 9η αγωνιστική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ