Παρασκευή 19 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Παγκόσμιο ενδιαφέρον

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι συμμετοχές (περισσότερες από 80 χώρες) στο 65ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αθλητικών Συντακτών που φέτος διοργανώνει ο ΠΣΑΤ στην Αρχαία Ολυμπία από τις 23 έως 28 Απρίλη. Το Συνέδριο συμπίπτει με τη συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και θα δώσει την ευκαιρία στους συντάκτες απ' όλο τον κόσμο να ενημερωθούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Στην Ελλάδα θα βρεθούν επίσης αρκετοί εκπρόσωποι διεθνών ομοσπονδιών και σημαντικών αθλητικών γεγονότων ανά τον κόσμο. Μεταξύ άλλων θα είναι ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2002, ο γενικός διευθυντής του παγκόσμιου πρωταθλήματος Στίβου «Παρίσι 2003», οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο (2008), ο γενικός γραμματέας της IAAF, εκπρόσωποι των παγκόσμιων συνομοσπονδιών ποδοσφαίρου, μπάσκετ, γυμναστικής, βόλεϊ, άρσης βαρών και άλλοι.

Στο Συνέδριο, την πρώτη μέρα θα συζητηθούν οι σχέσεις των ΜΜΕ με τις διεθνείς ομοσπονδίες και οι εξελίξεις στον παγκόσμιο αθλητισμό κατά το νέο αιώνα. Τη δεύτερη μέρα θα γίνει αναλυτική παρουσίαση για την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων από την Οργανωτική Επιτροπή Αθήνα 2004. Οι εργασίες θα γίνουν με ταυτόχρονη μετάφραση σε 7 γλώσσες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ