Τετάρτη 4 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΡΟΑΤΙΑ
Αποκαλύψεις για φυγάδευση χούλιγκαν από την Αθήνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα, υπό την προστασία της διοίκησης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φυγαδεύτηκε εμπλεκόμενος στην επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σε σοβαρές αποκαλύψεις για τον ρόλο της διοίκησης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα όσα συνέβησαν το βράδυ της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο «OPAP Arena», με την καταδρομική επίθεση ναζιστών Κροατών χούλιγκανς και Ελλήνων ομοϊδεατών τους, με συνέπεια τη δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη, κάνει το κροατικό περιοδικό «Nacional».

Το δημοσίευμα του περιοδικού υποστηρίζει ότι η διοίκηση της Ντιναμό φυγάδευσε με το αεροπλάνο της αποστολής έναν χούλιγκαν, μέλος της ναζιστικής συμμορίας «Βad Blue Boys», ο οποίος είναι γιος μέλους της διοίκησης της ομάδας. Ο συγκεκριμένος φέρεται να εγκλωβίστηκε κρυμμένος στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την επίθεση και τηλεφώνησε στον πατέρα του, υπάλληλο και μέλος του συμβουλίου της Ντιναμό. Ετσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, με τη σύμφωνη γνώμη και της προέδρου αποφασίστηκε η ομάδα να του παρέχει προστασία αλλά και τις προϋποθέσεις για τη φυγή του από την Ελλάδα μέσω της αποστολής. Στο δημοσίευμα παρουσιάζονται λεπτομέρειες για το σχέδιο που εφάρμοσαν οι υπεύθυνοι της κροατικής ομάδας για την απομάκρυνση του εν λόγω χούλιγκαν από τη Νέα Φιλαδέλφεια, τη διαμονή του για λόγους προστασίας στο ξενοδοχείο της ομάδας και τελικά την αναχώρησή του, ως μέλους της ομάδας, από το αεροδρόμιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ