Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν το πρωί της Κυριακής από ανεμοστρόβιλο στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής. Το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου ήταν σαρωτικό και προκάλεσε ζημιές και σε υπαίθριες υποδομές.
Από τους 4 τραυματίες, ένας 19χρονος τραυματίστηκε πιο σοβαρά και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα υπόλοιπα τρία άτομα υπέστησαν ελαφριές κακώσεις και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, από δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο.
Επίσης, από ξαφνικό μπουρίνι στην παραλία της Σεργούλας Φωκίδας τετράχρονο παιδάκι που ήταν στην αγκαλιά της μητέρας του τραυματίστηκε, όταν το χτύπησε στο κεφάλι φουσκωτή σανίδα (SUP) που βρισκόταν στην παραλία και ο αέρας την εκτόξευσε. Προς βοήθεια του μικρού έτρεξαν οι λουόμενοι, αλλά και μία γιατρός που βρέθηκε εκεί. Το παιδάκι δεν είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του, παρά τις προσπάθειες, αλλά είχε σφυγμό. Ευτυχώς, ασθενοφόρο έφτασε σε λίγα λεπτά και το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάτρας, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.