Πέμπτη 11 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Οποιος χάσει... χάνεται

Ανοιχτοί λογαριασμοί για ΠΑΟ - ΑΕΚ

Sportidea

Ανοιχτοί λογαριασμοί για ΠΑΟ - ΑΕΚ
«Στους δύο τρίτος δε χωρεί». Και εάν μέχρι σήμερα αυτό ήταν εφικτό, απόψε η λαϊκή ρήση θα επιβεβαιωθεί στον Ζ` Ομιλο της Ευρωλίγκα όπου Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ διεκδικούν την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Μπολόνια. Μόνο που σήμερα ένας εκ των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ θα πρέπει να αποχαιρετήσει τα όνειρά του... Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» θεωρητικά αναμένεται να έχουν εύκολο έργο σήμερα με αντίπαλο την Ολύμπια στο ΣΕΦ.

ΠΑΟ - ΑΕΚ (21.00 ΟΑΚΑ).

Η πιο μεγάλη ώρα έφθασε σήμερα για «πράσινους» και «κιτρινόμαυρους». Οι δυο ομάδες κοντράρονται στο ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο, αφού μόνο ο νικητής θα παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης και φυσικά του Ολυμπιακού που αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο φαβορί. Για τον προπονητή των γηπεδούχων Ζέλικο Ομπράντοβιτς τα πολλά λόγια είναι περιττά. Τα πράγματα, όπως τονίζει και ο ίδιος, είναι απλά και ο χαρακτηρισμός του αγώνα είναι η λέξη «κρίσιμο».

«Εχουμε ένα πολύ μεγάλο ματς μπροστά μας. Γνωριζόμαστε καλά με την ΑΕΚ. Και αυτοί μας ξέρουν και εμείς τους ξέρουμε», τόνισε ο Ομπράντοβιτς που αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ακόμα και εάν νικήσει ο Παναθηναϊκός η πρόκριση δεν εξαρτάται μονό από αυτό. «Δε σκεφτόμαστε τι κάνουν οι άλλοι. Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη με την ΑΕΚ».

Στην αντίπερα όχθη, στην ΑΕΚ αναγνωρίζουν ότι το παιχνίδι θα κρίνει μια ολόκληρη χρονιά όσον αφορά τα ευρωπαϊκά όνειρα, όμως η ψυχολογία είναι ιδιαίτερα καλή. Μάλιστα, οι παίκτες του Σάκοτα είναι ξεκούραστοι λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για το φάιναλ φορ και δηλώνουν ορεξάτοι για μπάσκετ, ιδιαίτερα οι δυο Αμερικανοί Χόλντε και Καρ που στις τελευταίες προπονήσεις δείχνουν να έχουν... μεγάλα κέφια. Παράλληλα, η διακοπή έκανε και άλλο καλό στο Σέρβο τεχνικό, αφού βοήθησε να αποθεραπευτούν κάποιοι τραυματίες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑ (21.00 ΣΕΦ «ΤV ΜΑΤΖΙΚ»)

Σαν ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην Μπολόνια βλέπουν στον Κυπελλούχο Ολυμπιακό το παιχνίδι κόντρα στους Σλοβένους σήμερα. Κάτι η εύκολη νίκη στη Λουμπλιάνα στο πρώτο παιχνίδι, κάτι η ανεβασμένη ψυχολογία από την κατάκτηση του Κυπέλλου και στον Ολυμπιακό δηλώνουν έτοιμοι για πρόκριση στο φάιναλ φορ. Ομως ο Σούμποτιτς κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, αφού τονίζει ότι οι παίκτες του πρέπει να φανούν ιδιαίτερα σοβαροί απέναντι στους επικίνδυνους Σλοβένους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ