Τρίτη 8 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Για δεύτερο χρόνο ο «Da» στο Θέατρο «Ιλίσια»

Το πολυβραβευμένο έργο του Ιρλανδού συγγραφέα Χιου Λέοναρντ, «DA», ανεβαίνει ξανά στο Θέατρο «Ιλίσια» τον προσεχή Οκτώβρη, ύστερα από την τεράστια επιτυχία της προηγούμενης θεατρικής σεζόν.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός ερμηνεύει τον ομώνυμο και πρωταγωνιστικό ρόλο, τον οποίο αγάπησε το κοινό. Μαζί του οι Μιχάλης Οικονόμου, Γιώργος Σουξές, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Λάμπρος Κωνσταντέας και Βασίλης Παπαδημητρίου. Στον ρόλο της μητέρας η Ταμίλα Κουλίεβα.

Το αυτοβιογραφικό έργο του Χ. Λέοναρντ διαδραματίζεται το 1968 στην Ιρλανδία, με πολλά φλας μπακ που ζωντανεύουν επί σκηνής μια μοναδική ιστορία αγάπης, τρυφερότητας, αυτογνωσίας και συναισθημάτων κάθε είδους.

Ο Τσάρλι Τάιναν, ένας εκπατρισμένος στο Λονδίνο συγγραφέας, επιστρέφει στην πατρίδα του μετά τον θάνατο του πατέρα του. Στο πατρικό του «ζωντανεύουν» οι γονείς του, ο νεαρός εαυτός του, οι νεανικοί του έρωτες, ιδιαίτερες στιγμές, γεγονότα και κάποια πρόσωπα του παρελθόντος του που σημάδεψαν τη ζωή του και τον επηρεάζουν ακόμα και στο παρόν του. Ο «Da» (από το αγγλικό Daddy - Πατερούλης) αποτελεί το πιο καθοριστικό πρόσωπο της ζωής του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ