Παρασκευή 14 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Οι 63 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Νεάπολης - Συκεών παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, στο Πάρκο «Αφαλή» στις Συκιές.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Αλέξης Γουσόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο οποίος τόνισε ότι η ενίσχυση του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές σε ψήφους, ποσοστά και βουλευτές είναι το μοναδικό ελπιδοφόρο μήνυμα για τον εργαζόμενο λαό και τα παιδιά του και κάλεσε τον λαό της περιοχής στη σημαντική πολιτική μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών να ενισχύσει τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο και στην Περιφέρεια.

Ανέφερε ότι οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο σταθερά αποκάλυψαν την ουσία των προβλημάτων της πόλης και του λαού, τις αιτίες, απορρίπτοντας αγωνιστικά την κυρίαρχη πολιτική τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο. «Προτείναμε άμεσα μέτρα για την πανδημία, τα δημοτικά τέλη, τα σχολεία, τους ελεύθερους χώρους, τη στάθμευση, το περιβάλλον της πόλης, την προστασία του λαού από σεισμούς, πυρκαγιές, πλημμύρες. Ενημερώσαμε καταγγείλαμε, "κατεβάσαμε" δεκάδες σχέδια ψηφισμάτων. Ομως το πιο σημαντικό είναι ότι η "Λαϊκή Συσπείρωση" στον δήμο Νεάπολης - Συκεών μπήκε μπροστά σε κινητοποιήσεις των κατοίκων για τα προβλήματά τους σε κάθε γειτονιά και συνοικία. Ηταν παρούσα στην αποτροπή πλειστηριασμών και εξώσεων.

Ημασταν οι μόνοι που βρεθήκαμε απέναντι στον δήμαρχο Δανιηλίδη, τα "μεγάλα" λόγια και την πολύμορφη και πολύπλευρη στήριξή που είχε από τα μεγάλα συμφέροντα. Επί τέσσερα χρόνια βρεθήκαμε εμείς, η "Λαϊκή Συσπείρωση", σε θέσεις μαχητικής αντιπολίτευσης με διεκδικήσεις, προτάσεις, προβολή των αιτημάτων κατοίκων, φορέων, σωματείων στο Δημοτικό Συμβούλιο, καταγγέλλοντας και καταψηφίζοντας την πολιτική της διοίκησης του ΠΑΣΟΚ.

Η παρέμβασή μας πρόβαλλε τις διαφορετικές ιεραρχήσεις για τις ανάγκες των εργαζομένων και των λαϊκών οικογενειών. Ασκώντας συνεχή πίεση για λύση συγκεκριμένων προβλημάτων, πιέζοντας για να καλυφθούν ανάγκες των δημοτών, απαιτώντας λύσεις στα τεράστια προβλήματα των σχολείων, των παιδικών σταθμών, των ελεύθερων χώρων, των κοινωνικών δομών του δήμου».

Και κατέληξε: «Το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ στον δήμο Νεάπολης - Συκεών εκφράζει την πραγματική μαχητική αντιπολίτευση και μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για όλα όσα έχουμε μπροστά μας.

Μαζί με το ΚΚΕ, με τους υποψηφίους και τους συνδυασμούς της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Για να μη μετράμε χαμένες τετραετίες για τα λαϊκά συμφέροντα στον δήμο μας και στην Περιφέρεια».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ στον δήμο Αθήνας εκφράζει την πραγματική μαχητική αντιπολίτευση(2023-07-12 00:00:00.0)
Δυναμική παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης(2023-06-14 00:00:00.0)
Καταδικάζει τη ρατσιστική αναφορά κοινοτικής συμβούλου(2020-10-28 00:00:00.0)
Στο πλευρό υγειονομικών και εργαζομένων οι εκλεγμένοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»(2020-03-17 00:00:00.0)
Ο Γιάννης Συκάς υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Λέσβου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»(2019-03-14 00:00:00.0)
Συνεχίζεται η δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές(2019-01-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ