Παρασκευή 16 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέα στοιχεία για την υπόθεση των δολοφονημένων στον Κορυδαλλό

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια, μέσω δημοσιευμάτων σε ό,τι αφορά τη μαφιόζικη δολοφονία των δυο ανδρών στον Κορυδαλλό την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που επικαλούνται πηγές από τα εγκληματολογικά της Αστυνομίας, εντοπίστηκε DNA των δυο στο εσωτερικό κλεμμένου αυτοκινήτου, το οποίο βρέθηκε την Πέμπτη 8/6 γεμάτο με βαρύ οπλισμό στην περιοχή του Ν. Κόσμου. Στο συγκεκριμένο όχημα - στο οποίο οι δυο δολοφονημένοι φέρονται να είχαν μπει τουλάχιστον μια φορά - βρέθηκαν δυο Καλάσνικοφ, δυο πιστόλια, αλεξίσφαιρα γιλέκα, χειροβομβίδα, φυσίγγια και μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό. Οι πηγές εκτιμούν ότι σχεδίαζαν επίθεση σε αντιπάλους τους στο πλαίσιο «ανοιχτών λογαριασμών», όμως τελικά τους «πρόλαβαν» και τους εκτέλεσαν πρώτους.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, η ιστοσελίδα «zougla.gr» επικαλείται έγγραφα από τη «Διαύγεια» που δείχνουν ότι ο ένας εκ των δυο δολοφονηθέντων, ο Βασίλης Ρουμπέτης, είχε προσληφθεί από τον δήμο Πειραιά με δίμηνη σύμβαση τον Δεκέμβρη 2018. Τα έγγραφα φέρουν την υπογραφή του δημάρχου Πειραιά, Γ. Μώραλη. Υπενθυμίζεται ότι ο Β. Ρουμπέτης ανήκε στους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, είχε ποινικό παρελθόν με υποθέσεις της νύχτας, ενώ ήταν καταδικασμένος για συμμετοχή στη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου.

Μάλιστα, το όχημα μέσα στο οποίο εκτελέστηκε ο Ρουμπέτης στον Κορυδαλλό ανήκε στον όμιλο του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟ και ιδιοκτήτη του «ΣΚΑΪ» Γ. Αλαφούζου, η πλευρά του οποίου δηλώνει άγνοια για το πώς βρέθηκε το όχημα στα χέρια του δολοφονημένου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ