Τετάρτη 26 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Κρίσιμα τεστ για τους πρωτοπόρους

Σε Νέα Φιλαδέλφεια και Βόλο μοιράζεται το ενδιαφέρον στη σημερινή εμβόλιμη 6η αγωνιστική των πλέι οφ

Eurokinissi Sports

Σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Super League, οι ισόβαθμοι στην κορυφή Παναθηναϊκός και ΑΕΚ καλούνται να ξεπεράσουν δύο ακόμα δύσκολα εμπόδια στη σημερινή εμβόλιμη 6η αγωνιστική των πλέι οφ, στο «παρά ένα» πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση που ακολουθεί, την επόμενη αγωνιστική. Προηγούνται σήμερα το ντέρμπι «Δικεφάλων» στη Νέα Φιλαδέλφεια και η δοκιμασία του Παναθηναϊκού στον Βόλο, ενώ στη Θεσσαλονίκη ο Αρης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.

Στην «OPAP Arena» η ΑΕΚ, στον απόηχο της σπουδαίας νίκη της στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού και με την ψυχολογία στα ύψη, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο δεύτερο από τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι που έχει να δώσει σε μια βδομάδα, με στόχο ξανά τους τρεις βαθμούς ώστε να παραμείνει στην κορυφή. Οσο για τον ΠΑΟΚ, ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να διατηρηθεί στο κυνήγι της 3ης θέσης.

Με τον αέρα του «διπλού» στην Τούμπα, ο Παναθηναϊκός ψάχνει ένα ακόμα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο τον Βόλο, ώστε να παραμείνει κι αυτός 1ος και σε άριστη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι θέλουν να ρεφάρουν την ήττα από τον Αρη και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την 5η θέση και την ευρωπαϊκή έξοδο.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο γηπεδούχος Αρης, με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο, υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να διατηρηθεί στην 3η θέση, αλλά και να αντιδράσει αγωνιστικά και ψυχολογικά μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Βόλος - Παναθηναϊκός (18.00 - Cosmote Sport 1), Αρης - Ολυμπιακός (19.00 - Novasports Prime), ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (21.00 - Cosmote Sport 1).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ