Πέμπτη 13 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μεγάλες αυξήσεις στους μισθούς και όχι καλάθια της κοροϊδίας

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Θ. Παφίλη επισκέφτηκε τη Βαρβάκειο Αγορά

RIZOSPASTIS

Τη Βαρβάκειο Αγορά της Αθήνας επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτή και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κόμματος, και τον Χάρη Βουρδουμπά, υποψήφιο βουλευτή Α' Αθήνας με το ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Να δοθούν μεγάλες αυξήσεις, τόνισε σε δήλωσή του ο Θανάσης Παφίλης και χαρακτήρισε «καλάθι της κοροϊδίας» το κυβερνητικό μέτρο που, όπως είπε, ενισχύει τους μεγάλους ομίλους. Τόνισε πως επιβεβαιώνεται με δραματικό τρόπο η ανάγκη εργαζόμενοι και καταστηματάρχες να δώσουν ενιαία τον αγώνα, επισημαίνοντας πως η ακρίβεια έχει κόψει και βασικές ανάγκες, ενώ αναφέρθηκε και στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι που έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλο κύμα αυξήσεων σε ζωοτροφές και υλικά που χρησιμοποιούν με αποτέλεσμα να ανεβαίνει το κόστος. Και ανέφερε τις προτάσεις του ΚΚΕ για ουσιαστική ενίσχυση του λαϊκού εισοδήματος, με μεγάλες αυξήσεις στους μισθούς, επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού και σύνταξης, κατάργηση του ΦΠΑ στα βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης, επισημαίνοντας πως τις προτάσεις αυτές έχουν απορρίψει όλα τα άλλα κόμματα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ. Κάλεσε τον λαό που είναι αγανακτισμένος να στηρίξει το ΚΚΕ διότι, όπως τόνισε, όσο πιο δυνατό είναι το ΚΚΕ τόσο πιο δυνατός είναι ο λαός.

Περιοδεία και παράδοση ρουχισμού στο Κέντρο Αλληλοβοήθειας του δήμου Αθήνας


Στο μεταξύ, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο της Αθήνας και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο, και τον Χάρη Βουρδουμπά, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στην Α' Αθήνας, επισκέφτηκε χτες τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων.

Κατά την επίσκεψη παραδόθηκαν είδη ρουχισμού για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη και εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές δομές του δήμου που στεγάζονται στο Κέντρο.



Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ