Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ στο ΔΣ του ΣΦΕΑ εκφράζουμε την ανησυχία και τον αποτροπιασμό μας στη νέα προσπάθεια να φορέσουν κοινοβουλευτικό μανδύα οι φασίστες - ναζιστές εγκληματίες, που ήδη στελέχη τους βρίσκονται καταδικασμένοι ως ένοχοι για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, όπως οι τελευταίες εξελίξεις με τον επίτιμο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου που θα ηγηθεί στο κόμμα Κασιδιάρη.
Αποδεικνύεται ότι αυτά τα μορφώματα αποτελούν σάρκα από τη σάρκα του συστήματος του κεφαλαίου και των μηχανισμών του και ότι δεν αντιμετωπίζονται με τον επικίνδυνο νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, ούτε με την ακόμα πιο επικίνδυνη πρόταση που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτά τα μορφώματα αντιμετωπίζονται από την πλατιά οργανωμένη λαϊκή δράση για την ουσιαστική απομόνωση της φασιστικής εγκληματικής δράσης της παρέας του κάθε Κασιδιάρη, που όχι μόνο δεν θα τους επιτρέψει να μπουν στη Βουλή, αλλά θα τους κάνει να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν για να επωάζουν το αυγό του φιδιού.
Καλούμε τα μέλη του ΣΦΕΑ και τις οικογένειές τους να συμβάλουν σε αυτή την κατεύθυνση. Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ στον ΣΦΕΑ, όπως και όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, έχουμε διαρκές μέτωπο στην πράξη απέναντι στις εγκληματικές ναζιστικές οργανώσεις, πρωτοστατούμε με όλες τις δυνάμεις μας, ώστε να απομονωθούν και να ξεριζωθούν από κάθε χώρο δουλειάς, γειτονιά και σχολείο συμμετέχοντας οργανωμένα στο μαζικό λαϊκό κίνημα ενάντιά τους. Εχει αποδειχθεί ότι μόνο το εργατικό - λαϊκό κίνημα με τη δράση του μπορεί να τις τσακίσει, σημαδεύοντας ταυτόχρονα τον πραγματικό ένοχο, στον «κόρφο» του οποίου βρίσκει συστηματικά καταφύγιο το ναζιστικό φίδι: Το σύστημα της εκμετάλλευσης.