Πέμπτη 22 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκθέσεις βιβλίου από Κομματικές Οργανώσεις

Συνεχίζονται οι εκθέσεις με εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής» στο πλαίσιο της Γιορτής Βιβλίου που οργανώνει έως τις 30 Δεκέμβρη η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Στην έδρα της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241, σταθμός ΗΣΑΠ «Αγιος Νικόλαος») όπως και στα γραφεία του Κόμματος στην οδό Κολωνού 3 (πλησίον Ομόνοιας) εκτίθενται και είναι διαθέσιμοι δεκάδες τίτλοι, με τους επισκέπτες να μπορούν να περιηγηθούν και να επιλέξουν από πολλές κατηγορίες.

Οι εκθέσεις θα λειτουργήσουν μέχρι αύριο Παρασκευή 23 Δεκέμβρη και έπειτα, από την Τρίτη 27 μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκέμβρη, 5.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ.

Επίσης, οι Οργανώσεις Πειραιά του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν έκθεση βιβλίου στο Πολιτιστικό Στέκι Πειραιά της ΚΝΕ «Τραβέρσο» (Φίλωνος 9, Πειραιάς). Θα λειτουργήσει έως αύριο Παρασκευή 23 Δεκέμβρη, από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και από Τρίτη 27 έως Παρασκευή 30 Δεκέμβρη, από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Εκθεση βιβλίου και άλλες εκδηλώσεις διοργανώνουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Βορειοδυτική Αθήνα.

Θα γίνουν στη Νέα Ιωνία, στα γραφεία της ΤΕ Βορειοδυτικής Αθήνας του ΚΚΕ (Μεσολογγίου 48).

Η έκθεση βιβλίου θα πραγματοποιηθεί, σήμερα, Πέμπτη 22 και αύριο, Παρασκευή 23 Δεκέμβρη, από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Επίσης, σήμερα, Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., θα γίνει παρουσίαση, για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, της έκδοσης «1922 - 2022: Ανακαλύπτοντας τα ίχνη ενός ξεριζωμού». Την παρουσίαση θα κάνει ο Αναστάσης Γκίκας, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη την προβολή παιδικής ταινίας, αύριο, Παρασκευή, στις 7 μ.μ.

Παράλληλα ξεκίνησε την Κυριακή η αντίστοιχη έκθεση βιβλίου της ΤΟ Καρδίτσας του ΚΚΕ. Η έκθεση φιλοξενείται και φέτος στα γραφεία της Οργάνωσης και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Γενάρη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ