Τρίτη 22 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

Περιοδεία στον νομό Πέλλας πραγματοποίησε το Σάββατο ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος στο οποίο συμμετείχαν ακόμα η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Κ. Μακεδονίας, ο Ε. Δημάκης, μέλος της ΚΕ, ο Λ. Στολτίδης, βουλευτής του Κόμματος, ο Γ. Χαβατζάς, στέλεχος του Κόμματος και περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Μ. Καλαϊτζής, Γραμματέας της ΤΕ Πέλλας.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ παραβρέθηκε και μίλησε σε σύσκεψη φορέων του νομού στα Γιαννιτσά, με επίκεντρο το κρίσιμο ζήτημα της δημόσιας Υγείας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, σε σύσκεψη αγροτών στο Ριζό Σκύδρας, συναντήθηκε με την δήμαρχο Σκύδρας, ενώ το βράδυ μίλησε σε εκδήλωση της ΤΕ Πέλλας.

Από το βήμα της πολιτικής - πολιτιστικής εκδήλωσης στο Αθλητικό Κέντρο Σκύδρας, ο Δ. Κουτσούμπας απηύθυνε κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ, στον δρόμο της ανατροπής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Γραμματέα της ΤΕ Πέλλας, Μ. Καλαϊτζή, ο οποίος καλωσόρισε τους εκατοντάδες εργαζόμενους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους και νεολαίους που έδωσαν το «παρών» στο προσκλητήριο του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ