Σάββατο 16 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Σύγκρουση κορυφής

Η «μάχη» στην Καλαμαριά συγκεντρώνει τα βλέμματα από τους αγώνες της 20ής αγωνιστικής που διεξάγονται σήμερα και αύριο στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, που πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία.

Αναλυτικότερα, σήμερα, στο Βύρωνα ο Αθηναϊκός υποδέχεται τον Πατραϊκό (15:00 «ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ»). Οι «λόρδοι», παρουσιάζονται ιδιαίτερα ασταθείς τον τελευταίο καιρό αλλά θα επιδιώξουν να προσθέσουν μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους απέναντι στον φιλόδοξο Πατραϊκό. Την ίδια ώρα, στο «Ελ Πάσο», η Καλλιθέα φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου (15:00 «ΑΛΦΑ ΣΠΟΡΤ 2»).

Αύριο όμως, το πιο σημαντικό παιχνίδι, διεξάγεται στην Καλαμαριά και μάλιστα ενδέχεται να κρίνει πολλά στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο τοπικός Απόλλωνας «κοντράρεται» με τον ΠΑΣ Γιάννενα και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη προκειμένου να βρεθεί ξανά στο ρετιρέ του πίνακα. Από την άλλη, ο «Αγιαξ της Ηπείρου» θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να διατηρηθεί η υπάρχουσα κατάσταση. Πάντως, σε περίπτωση ισοπαλίας των δύο «μονομάχων» και νίκης της Προοδευτικής επί του Απόλλωνα Αθηνών, οι «βυσσινί» βρίσκουν κορυφή και μάλιστα με ένα βαθμό διαφορά. Οι υπόλοιποι αγώνες έχουν ως εξής: Πανηλειακός - Αγ. Νικόλαος, Πανσερραϊκός - Παναιγιάλειος και Καλαμάτα - Χαλκηδόνα. Ολες οι αναμετρήσεις αρχίζουν στις 15:00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ