Τετάρτη 28 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Προετοιμάζουν νέο κύκλο αγωνιστικών κινητοποιήσεων

Στις 5 Οκτώβρη στο Σύνταγμα το παναττικό συλλαλητήριο

Το παναττικό συλλαλητήριο στην Αθήνα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Οκτώβρη στις 10 π.μ. στην πλατεία Συντάγματος καθώς κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις σε όλη τη χώρα προετοιμάζουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, απαντώντας στην κοροϊδία των «αυξήσεων» που προπαγανδίζει η κυβέρνηση και προβάλλοντας στο ακέραιο τις δίκαιες διεκδικήσεις τους, που μένουν ανικανοποίητες.

Στο πλαίσιο αυτό, σύσκεψη πραγματοποίησαν χτες αποφασίζοντας συγκεντρώσεις ανά νομό και συμμετοχή στην απεργία στις 9 Νοέμβρη οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις σε νομούς της Δυτικής Ελλάδας.

Διεκδικώντας, μεταξύ άλλων, ουσιαστικές αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις, να δοθούν τα παρακρατηθέντα του προηγούμενου 11μηνου κ.ά., θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην Πάτρα την Τρίτη 11 Οκτώβρη (10.30 π.μ.) στο Εργατικό Κέντρο και στον Πύργο την Τρίτη 18 Οκτώβρη στην κεντρική πλατεία της πόλης, καλώντας σε μαζική συμμετοχή τα σωματεία των δύο νομών.

Στη χτεσινή σύσκεψη συμμετείχαν αντιπροσωπείες των ΔΣ των Σωματείων Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου Πάτρας και Αμαλιάδας, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ Πύργου και ΝΑΤ, ΤΣΑ Πάτρας, ενώ οι κεντρικές εισηγήσεις έγιναν απ' τους Γιώργο Σκιαδιώτη, αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιουχικών Σωματείων ΙΚΑ, και Κώστα Γεροπαναγιώτη, αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιουχικών Σωματείων ΟΑΕΕ.

Τη στήριξή του εξέφρασε, τέλος, το Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας, με την πρόεδρό του, Νατάσα Παναγιωτάρα.

Οι συσκέψεις συνεχίζονται ως εξής:

  • Σήμερα, Τετάρτη, σε Δυτική - Κεντρική Μακεδονία, στη Βέροια, στον Πολυχώρο «Ελιά» (Πάρκο Ελιάς) στις 10.30 π.μ. Στην Πελοπόννησο, στο Ναύπλιο, στο Εργατικό Κέντρο (25ης Μαρτίου 2) στις 10.30 π.μ. Σε Στερεά - Εύβοια, στη Λαμία, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Λεωνίδου 9 - 11) στις 10.30 π.μ.
  • Αύριο, Πέμπτη, στη Θεσσαλία, στη Λάρισα, στο Εργατικό Κέντρο, στις 10.30 π.μ.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μαχητικές κινητοποιήσεις σε μια σειρά πόλεις ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση(2018-10-02 00:00:00.0)
Αύριο οι νέες συγκεντρώσεις των συνταξιούχων(2015-11-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ