Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2022 - Κυριακή 25 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΜΣ
«Η Τέχνη παίρνει θέση στο πλευρό των πολλών»

Μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση την Τρίτη 27 Σεπτέμβρη στο κηποθέατρο Αλκαζάρ

Με σύνθημα «Η Τέχνη παίρνει θέση στο πλευρό των πολλών», το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Λάρισας (ΕΚΝΛ) και το Παράρτημα Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου (ΠΜΣ) οργανώνουν μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση την Τρίτη 27 Σεπτέμβρη στο κηποθέατρο Αλκαζάρ. Στην εκδήλωση συμμετέχουν πάνω από 40 καλλιτέχνες.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει στις 7 μ.μ., με την πορεία που θα πραγματοποιήσουν σωματεία της πόλης μαζί με μουσικούς από την κεντρική πλατεία της πόλης προς το κηποθέατρο. Στο κηποθέατρο θα έχει αρχίσει το πρόγραμμα με ένα dj set από το Σωματείο Επαγγελματιών Δισκοθετών Λάρισας και θα ακολουθήσει στις 8 μ.μ. το θεατρικό δρώμενο «Δημοψήφισμα» του Μπ. Μπρεχτ από τη Θεατρική Ομάδα του ΕΚ Λάρισας. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν χαιρετισμοί από τον Γιάννη Σκόκα, πρόεδρο του ΕΚΝΛ, και τον Βασίλη Παρασκευόπουλο, πρόεδρο του ΠΜΣ. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με μεγάλη συναυλία από σχήματα μουσικών.

Ακόμα, το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών θα συμμετάσχει παρουσιάζοντας τις εκδόσεις και τους καταλόγους εκθέσεων που έχει πραγματοποιήσει. Η είσοδος θα είναι δωρεάν και παράλληλα θα κυκλοφορεί κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης των σωματείων που διοργανώνουν την εκδήλωση.


Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ