Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αποχαιρετούν τον Παναγιώτη Μπουρλέσα

Η ΚΟ Κέντρου Βύρωνα του ΚΚΕ αποχαιρετά με θλίψη και συγκίνηση τον σύντροφο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΟΥΡΛΕΣΑ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 13/9/2022, μετά από επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.

Η κηδεία του θα είναι πολιτική, με αποτέφρωση στη Ριτσώνα.

Ο σύντροφος Παναγιώτης ήταν λαϊκός άνθρωπος, κομμάτι της εργατικής τάξης, σάρκα από τη σάρκα της. Ηταν για πολλά χρόνια εργαζόμενος στο τμήμα Πρασίνου του δήμου Βύρωνα. Διακρινόταν για τον ζήλο και την υπευθυνότητα με τα οποία ασκούσε το επάγγελμά του, έχοντας πάντα έγνοια και ανησυχία για τη βελτίωση της λειτουργίας του τμήματος, προτείνοντας κατά καιρούς τρόπους και ιδέες που προέκυπταν κυρίως μέσα από την εμπειρία του.

Για πολλά χρόνια οι συνάδελφοι τον τίμησαν με την ψήφο τους, εκλέγοντάς τον μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου και πρόεδρό του κατά τη δεκαετία του '90. Στη διάρκεια της συνδικαλιστικής του δράσης, από όλες τις θέσεις ευθύνης αγωνίστηκε για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων της εργατικής τάξης, για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, για τη διεκδίκηση λύσεων σε προβλήματα στον δήμο, για την αγωνιστική ανάταση, συσπείρωση και αλληλεγγύη των εργαζομένων, μέσα από τις γραμμές του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος. Ολα τα παραπάνω τα υπηρέτησε ολοκληρωμένα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, του οποίου υπήρξε μέλος για πολλά χρόνια, μέχρι το τέλος της ζωής του. Με πίστη στα ιδανικά του, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, ιδιαίτερα την περίοδο 1989 - 1991, που έμεινε όρθιος, κρατώντας και ο ίδιος τη σημαία ψηλά.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του, σε όλους τους συγγενείς και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι σύντροφε. Συνεχίζουμε στην περπατησιά σου, υποσχόμενοι να φέρουμε τον κόσμο στα μέτρα των αναγκών της εργατικής τάξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ