Παρασκευή 20 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 18 ΜΑΗ 2022
Το γιόρτασαν και σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης οι πανηγυρισμοί άρχισαν από νωρίς το βράδυ, καθώς τα ψηφοδέλτια της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» σημείωναν πρωτιές και αυτοδυναμίες στους πρώτους συλλόγους που ολοκληρώνονταν οι καταμετρήσεις. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, οι φοιτητές άρχισαν να συγκεντρώνονται σε ομάδες και να κατευθύνονται από τις σχολές τους προς το Πολυτεχνείο, φωνάζοντας συνθήματα. Εκεί, στην καταμέτρηση του Συλλόγου Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων Μηχανικών που συνεχίστηκε μέχρι τα μεσάνυχτα, οι φοιτητές υποδέχθηκαν τα πρώτα νέα για τις σημαντικές νίκες της ΠΚΣ στα ιδρύματα της Θεσσαλονίκης.

Το αμφιθέατρο που πραγματοποιούνταν η καταμέτρηση γέμισε ασφυκτικά, με τους φοιτητές να τραγουδάνε και να φωνάζουν συνθήματα καθώς μεταφέρονταν οι ειδήσεις: «Η ΠΚΣ πρώτη στην Αλεξανδρούπολη, πρώτη στα Γιάννενα, πρώτη...». Μέχρι που ήρθε η στιγμή που ξεσήκωσε τους πάντες: Πρώτη δύναμη στο ΑΠΘ! Τα συνθήματα, τα τραγούδια και οι χοροί συνεχίστηκαν στο φουαγιέ του πολυτεχνείου, από εκατοντάδες φοιτητές, όπου και στη συνέχεια ανακοινώθηκε πως η γιορτή θα συνεχιστεί με πάρτι το Σάββατο 21 Μάη, στο κυλικείο του Πολυτεχνείου.

Πανηγυρικό κλίμα επικρατούσε και στην Πάτρα, όπου το σύνθημα «η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε πουλιέται, ούτε προσκυνά» ακούστηκε δυνατά για πολλή ώρα, μαζί με αρκετά άλλα στον χώρο του Πολυκλαδικού Σχολείου της Πάτρας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές, εν μέσω ενθουσιασμού για τα συνολικά αποτελέσματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ