Πέμπτη 12 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1 - ΠΛΕΪ ΟΦ
ΠΑΟ φουλ για Ευρώπη, ελπίζουν Αρης και ΑΕΚ

Νίκες και για τους τρεις διεκδικητές της 3ης θέσης επεφύλασσε η χτεσινή 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον στη μάχη για την ευρωπαϊκή έξοδο, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ξεχώρισαν οι μεγάλες νίκες του Παναθηναϊκού και του Αρη στα ντέρμπι σε Φάληρο και Τούμπα, ενώ η ΑΕΚ «ξέσπασε» στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο ντέρμπι των «αιωνίων αντιπάλων» ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη 2-1 επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού (Παλάσιος 10', Σένκεφελντ 54' - Τικίνιο 71'), διατηρήθηκε στην προνομιούχο 3η θέση (ελπίζει ακόμα και για τη 2η) και εξακολουθεί να βρίσκεται σε θέση ισχύος έναντι των ανταγωνιστών του στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού «εισιτηρίου» μέσω πρωταθλήματος.

Σπουδαίο «διπλό» πήρε και ο Αρης, 1-0 επί του ΠΑΟΚ (Καμαρά 63'), και διατηρεί ακέραιες τις ευρωπαϊκές του ελπίδες. Απ' το κακό στο χειρότερο πάει, αντίθετα, ο «Δικέφαλος του Βορρά», κινδυνεύοντας πλέον ακόμα και να χάσει τη 2η θέση.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ πήρε τη δεύτερη νίκη της στα πλέι οφ, 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα (Χατζισαφί 39', Αμραμπάτ 45'+ πέναλτι, Κριχόβιακ 59'), και διατηρήθηκε στο κυνήγι της ευρωπαϊκής εξόδου, ενώ πήρε και ψυχολογική τόνωση για τη συνέχεια.

  • Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 79, ΠΑΟΚ 60, Παναθηναϊκός 58, Αρης 56, ΑΕΚ 56, ΠΑΣ Γιάννινα 46

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ