Τετάρτη 13 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΦΟΡΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Κινητοποίηση το Σάββατο στη βάση του Ακτίου

Σε μαζική συμμετοχή στην αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση στη ΝΑΤΟική βάση του Ακτίου, το Σάββατο 16 Απρίλη, με συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ. στη βάση του Ακτίου και διαδήλωση στις 7.30 μ.μ. στην πόλη της Πρέβεζας καλούν Επιτροπές Ειρήνης, Εργατικά Κέντρα και φορείς από όλη τη Βορειοδυτική Ελλάδα, δίνοντας συνέχεια στις πολύμορφες πανελλαδικές κινητοποιήσεις για την απεμπλοκή της χώρας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία.

Την πρωτοβουλία στηρίζουν μέχρι στιγμής οι Επιτροπές Ειρήνης Βορειοδυτικής Ελλάδας, τα Εργατικά Κέντρα Αγρινίου, Αρτας, Ιωαννίνων, Λευκάδας, Θεσπρωτίας, το Νομαρχιακό Τμήμα Πρέβεζας της ΑΔΕΔΥ, εργατικά σωματεία, οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, Αρτας, Πρέβεζας μαζί με Αγροτικούς Συλλόγους, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Ιωαννίνων, Πρέβεζας, γυναικείοι και φοιτητικοί σύλλογοι.

Με κοινή ανακοίνωση οι φορείς απαιτούν να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, να ματαιωθεί κάθε αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων και υλικού στην Ουκρανία, στη Βουλγαρία ή αλλού, να απεμπλακεί η Ελλάδα από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ