Σάββατο 29 Γενάρη 2022 - Κυριακή 30 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
ΦΩΤΟ 9

Ο ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ Δ. ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ (φωτ.), ενωμοτάρχης της Χωροφυλακής, αντάρτης του ΕΛΑΣ στην περιοχή της Αρτας και μαχητής του ΔΣΕ από το 1946, σκοτώθηκε το 1947 σε ενέδρα στο χωριό Παλαιοκαρυά Τρικάλων.

Ο ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ (φωτ.) γεννήθηκε το 1906, δάσκαλος, μέλος του ΚΚΕ από το 1930. Εξορίστηκε από τη δικτατορία του Μεταξά στον Αη Στράτη. Στην Κατοχή δραπέτευσε, βγήκε στο βουνό αντάρτης στον ΕΛΑΣ. Αξιωματικός του ΔΣΕ στον Εμφύλιο, έζησε πολιτικός πρόσφυγας και πέθανε τον Απρίλη του 1994 στο Σιμπίου Ρουμανίας.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Γιαν. ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ (φωτ.), μέλος του ΚΚΕ από προπολεμικά, εξορίστηκε από τη μεταξική δικτατορία στη Φολέγανδρο. Δραπέτευσε, εντάχθηκε στο ΕΑΜ στην Κατοχή, μαχητής του ΔΣΕ στον Εμφύλιο, σκοτώθηκε τον Απρίλη του 1947 στις Μελάτες Αρτας. Ηταν στο τμήμα του Παλιούρα.

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Γιαν. ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ (φωτ.), ΕΠΟΝίτης και αντάρτης του ΕΛΑΣ. Τον Οκτώβρη του 1946 χρησιμοποιήθηκε από την ομάδα Παλιούρα ως σύνδεσμος, αποκόπηκε από την ομάδα, αρρώστησε και πέθανε στις 25 Νοέμβρη 1947.

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Β. ΑΓΓΕΛΗΣ (φωτ.), μέλος του ΚΚΕ, αντάρτης του ΕΛΑΣ, μαχητής του ΔΣΕ στον Εμφύλιο στο τμήμα του Παλιούρα, σκοτώθηκε τον Απρίλη του 1947 στο Ραφτόπουλο Ευρυτανίας στη θέση Κρεβάτια.

ΛΙΛΗ ΜΩΡΑΪΤΟΥ
ΛΙΛΗ ΜΩΡΑΪΤΟΥ
Ο ΜΑΝΘΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ (φωτ.), ετεροθαλής αδελφός του Αντώνη, μαχητής του ΔΣΕ στο τμήμα του Παλιούρα. Πιάστηκε άρρωστος σε ενέδρα στον δυτικό Κόζιακα Τρικάλων. Αργότερα δολοφονήθηκε.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤ. ΑΓΓΕΛΗΣ (φωτ.) δολοφονήθηκε από τμήμα της Χωροφυλακής Βουλγαρελίου Αρτας στις 17 Αυγούστου 1947.

Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Δ. ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ (φωτ.), μέλος του ΚΚΕ, Ανθυπολοχαγός του ΔΣΕ στην 1η Θεσσαλική Μεραρχία, σκοτώθηκε το καλοκαίρι του 1949 στα Αγραφα.

Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ Φ. ΜΑΚΑΒΕΛΟΣ (φωτ.), αντάρτης του ΕΛΑΣ, δολοφονήθηκε τον Οκτώβρη του 1946 στο χωριό Ανεμοράχη Αρτας.

Ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΟΥΔΑΣ, αντάρτης του ΕΛΑΣ, σκοτώθηκε στις 19 Φλεβάρη 1943 στη θέση Καλτσιόνα Αρτας.

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ, αντάρτης του ΕΛΑΣ, σκοτώθηκε στις 13 Σεπτέμβρη 1944 στο χωριό Κομπότι Αρτας.

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΙΤΣΑΣ, αντάρτης του ΕΛΑΣ, σκοτώθηκε στο χωριό Πέτα Αρτας στις 13 Σεπτέμβρη 1944.

Τα αδέρφια ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ΑΛΕΚΟΣ ΜΠΑΡΤΖΙΩΚΑΣ, Αξιωματικοί του ΕΛΑΣ. Στη μάχη Νέας Ιωνίας και Νέου Ηρακλείου Αττικής σκοτώθηκε ο Αλέκος. Ο Δημήτρης, βαριά τραυματισμένος, πιάστηκε, μεταφέρθηκε στο Χαϊδάρι και εκτελέστηκε το 1944.

Οι ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ και ΗΛΙΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ πιάστηκαν στο χωριό Κυψέλη, καταδικάστηκαν σε θάνατο από το Εκτακτο Στρατοδικείο Ιωαννίνων και εκτελέστηκαν το 1946.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ
Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΠΑΠΠΑΣ (Σακκάς) γεννήθηκε το 1920, σπουδαστής της Παιδαγωγικής Ακαδημίας, το 1940 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Αντάρτης του ΕΛΑΣ από το 1942, στις 20 Μάρτη του 1947 κατέφυγε στον ΔΣΕ. Τον Ιούνη του 1948 ονομάστηκε Λοχαγός πολιτικός επίτροπος. Ηταν πολιτικός επίτροπος στο 601 Τάγμα της 14ης Ταξιαρχίας. Σκοτώθηκε στο Μπίκοβικ του Βίτσι στις 11 Νοέμβρη 1948. Μετά θάνατο προήχθη σε Ταγματάρχη με Διάταγμα της Προσωρινής Κυβέρνησης, στις 13 Δεκέμβρη 1948.

Ο ΔΗΜΟΣ Β. ΠΑΠΠΑΣ, αντάρτης του ΕΛΑΣ, αρρώστησε βαριά και πέθανε το 1943.

Στη μνήμη των παραπάνω αγωνιστών, οι οποίοι κατάγονταν από το χωριό Κυψέλη (Χόσεψη) Αρτας, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου, 100 ευρώ.

Χρήστος Ι. Νταβαντζής

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της μητέρας μου, ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ, της γιαγιάς και του παππού μου, ΕΥΓΕΝΙΑΣ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΦΕΙΔΑΚΗ, προσφέρω 100 ευρώ.

Μαρία

  • Στη μνήμη της αγαπημένης μου συντρόφισσας, ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματός μας 100 ευρώ.

Α. Κ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 3/9/2021 «έφυγε» από τη ζωή τόσο πρόωρα και τόσο άδικα ο αγαπημένος μας σύζυγος και πατέρας, ΘΟΔΩΡΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ. Πορεύτηκε αταλάντευτα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ και αγωνιζόταν καθημερινά για την υπόθεση του σοσιαλισμού - κομμουνισμού, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Το χαμόγελό του, η εργατικότητά του, η μαχητικότητά του και η αγωνιστική του διάθεση να προσφέρει συνέχεια για τη διεκδίκηση δικαιωμάτων του λαού ήταν στοιχεία που συνέθεταν την ξεχωριστή προσωπικότητά του και την αγέρωχη στάση ζωής του.

Στη μνήμη του η σύζυγός του, Βικτωρία, και τα παιδιά του, Γιάννης και Χρήστος, προσφέρουν 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Τοπικής Διοίκησης και της ΚΝΕ.

ΘΟΔΩΡΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ
ΘΟΔΩΡΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗ, από την Καβάλα, αγωνιστή Μακρονησιώτη, και της ΜΑΡΙΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗ, που τίμησε τον τίτλο του μέλους του ΚΚΕ έως τον θάνατό της, η οικογένειά τους προσφέρει στην ΤΟ Καβάλας το ποσό των 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, για την Οικονομική Εξόρμηση Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2021.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της αγαπημένης συντρόφισσας και φίλης ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΗ, προς τιμήν των συνεχών αγώνων της, για τη συνέπειά της και τη γλυκύτητά της, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

Η συντρόφισσα Χρύσω πολέμησε κατά των ιμπεριαλιστών και των ντόπιων υποστηριχτών τους μέσα από τις τάξεις του Δημοκρατικού Στρατού, στον οποίο κατατάχτηκε στα 17 της χρόνια. Πολέμησε στον Γράμμο μαζί με τη μάνα της. Η ήττα του ΔΣΕ χώρισε μάνα και κόρη και η Χρύσω βρέθηκε πολιτική πρόσφυγας στη Λαϊκή Δημοκρατία της Βουλγαρίας, αγνοώντας την τύχη της μάνας της, που τη θεωρούσε νεκρή. Εργάστηκε σε νηπιαγωγείο. Μέσα από τους αγώνες της γνώρισε τον πολύτιμο σύντροφό της στους αγώνες και τη ζωή, Γιώργο Πολυμερίδη, δημιούργησε μαζί του μια όμορφη οικογένεια και έζησαν μαζί κάπου 70 χρόνια. Μέσα στα βάσανα αλλά και στις χαρές της, εκεί στη Βουλγαρία, ένιωσε την απέραντη χαρά όταν συναγωνίστριά της από τον Γράμμο την πληροφόρησε ότι η μάνα της ζούσε και μάλιστα στο διπλανό χωριό.

Στην Ελλάδα γύρισε μετά τη μεταπολίτευση και εργάστηκε με όλες της τις δυνάμεις για το ΚΚΕ, όντας ενεργό μέλος του. Στα τελευταία της χρόνια επέστρεψε στη Βουλγαρία, κοντά στα παιδιά της, όπου και πέθανε. Στον σύζυγό της και αγαπημένο φίλο, Γιώργο, και στα παιδιά της εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Σπύρος Ζ. Φίλιππας

***

ΦΩΤΟ

ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Στις 20 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τον θάνατο του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΤΖΑΡΙΔΗ, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά τη δολοφονική επίθεση προβοκατόρικων μηχανισμών, από το κράτος και το παρακράτος, στη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα στις 20/10/2011. Ο Μήτσος, όπως τον γνώριζαν οι συνάδελφοι, γεννήθηκε στην Κομοτηνή και σε νεαρή ηλικία μετακόμισε στην Αθήνα. Μετά τη μεταπολίτευση δραστηριοποιήθηκε στις Επιτροπές Νέων Οικοδόμων Αθήνας, ενώ για 33 χρόνια αποτέλεσε στήριγμα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, μέσα από διάφορες χρεώσεις, όπως αυτή του γραμματέα του Παραρτήματος Βύρωνα, που είχε μέχρι τον θάνατό του. Ταυτόχρονα ήταν σταθερό στήριγμα της Κομματικής Οργάνωσης, αταλάντευτος σε κάθε στιγμή της πάλης, στα ιδανικά της πρωτοπόρας θεωρίας του Κόμματος. Δεν λύγισε ούτε μια στιγμή, ακόμα και την περίοδο των ανατροπών, έμεινε πιστός στις αρχές του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Στη μνήμη του και με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά τον αγώνα, για να ζήσουμε τις πιο όμορφες μέρες που ακόμα δεν έχουμε ζήσει, σύντροφοι και φίλοι του προσφέρουμε το ποσό των 230 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Οικοδόμων Βύρωνα - Ηλιούπολης της ΤΕ Κατασκευών της ΚΟ Αττικής.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών μου, ΚΩΣΤΑ και ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ, προσφέρω 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μοσχάτου.

ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μοσχάτου.

Κεσοπούλου Φρόσω

***

ΦΩΤΟ

Μια μεγάλη καρδιά, ο αξέχαστος κομμουνιστής δήμαρχος Ηλιούπολης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΝΤΗΣ. Η μνήμη του θα είναι ζωντανή για πάντα, ανάμεσα στους ανθρώπους που τον γνώρισαν και η δράση του θα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα. Η Τοπιντζή Λουκία στη μνήμη του προσφέρει 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βιοτεχνών.

***

ΦΩΤΟ 2

Δεν ξεχνάμε και φέτος στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ τους αγαπημένους μας γονείς ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΩΡΑΪΤΗ και ΛΙΛΗ ΜΩΡΑΪΤΟΥ, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και μέλη του ΚΚΕ. Από τα εφηβικά του χρόνια ο πατέρας μας ήταν υπεύθυνος για όλο το νησί της Θάσου. Παρ' όλα τα βασανιστήρια, το ξύλο και τις φυλακές παρέμειναν πιστοί στα ιδανικά τους μέχρι την τελευταία τους πνοή. Εμείς τα παιδιά τους θα τους νιώθουμε πάντα κοντά μας, θα είναι πάντα ανάμεσά μας, γιατί είναι αδύνατον να τους ξεχάσουμε. Είμαστε υπερήφανοι που ήταν κομμουνιστές, θα τους έχουμε για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας και νιώθουμε το ηθικό χρέος να συνεχίσουμε τους αγώνες τους για έναν κόσμο καλύτερο, δίκαιο και ανθρώπινο. Τιμώντας τη μνήμη τους προσφέρουμε 100 ευρώ στο τιμημένο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πολίχνης.

ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Οι κόρες τους Αννα Παναγιωτοπούλου, Τούλα Γισγάκη και οι γαμπροί τους Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, Θανάσης Γισγάκης

***

ΦΩΤΟ

Ο Γιάννης (Βάνιας) Παναγιωτίδης, στη μνήμη του πατέρα του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ (φωτ.), ο οποίος πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση, αλλά και στη μνήμη των θείων του ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΤΟΥ και ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ ΣΠΥΡΟΥ, προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Πόλης Κατερίνης.

***

ΦΩΤΟ

Στις 17 Δεκέμβρη του 2021 συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΑΒΡΑΜΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ. Στη μνήμη του προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Δέρματος - Ιματισμού της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, 150 ευρώ ο γιος του Κωνσταντίνος Αβράμης, 30 ευρώ ο Λάκης Στόϊκος και 20 ευρώ ο Ιωάννης Λούβαρης.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 16 χρόνια από τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΛΥΓΕΡΙΝΟΥ, μέλους του ΚΚΕ. Στη μνήμη του προσφέρουμε 200 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Βικτωρία

Τα παιδιά του Σαλώμη και Νίκος Μπανάρας

***

ΦΩΤΟ 2

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, από το Χωρύγι Κιλκίς, στη μνήμη των γονιών του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ του Χαράλαμπου και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑΣ του Ιωάννη, προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Κιλκίς, 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

ΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΘΟΣ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΘΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗ, που «έφυγε» πρόσφατα και πρόωρα από τη ζωή, σύντροφοι και φίλοι του προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσό των 800 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής.

Η ζωή του συντρόφου Λευτέρη ήταν συνδεμένη με την πάλη του λαού μας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, σοσιαλιστική - κομμουνιστική. Δεν σταμάτησε λεπτό να δίνει τη μάχη με κάθε τρόπο για την προβολή των θέσεων του Κόμματος και την ισχυροποίησή του, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια, παρέμεινε ακούραστος, διαθέσιμος να συμβάλει σε όλες τις μάχες του ΚΚΕ. Ηταν πάντα παρών σε όλες τις λαϊκές κινητοποιήσεις, προσφέροντας πάντα ένα χαμόγελο γύρω του, ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον.

Ετσι θα σε θυμόμαστε πάντα, σύντροφε.


ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΑΚΑΒΕΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
ΜΑΚΑΒΕΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΣ
ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΣ

ΠΟΛΥΓΕΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
ΠΟΛΥΓΕΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ

ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΖΑΡΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΖΑΡΙΔΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΚΕΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΚΑ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΚΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ

ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΙΔΑΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΙΔΑΚΗΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΟΥ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΟΛΥΜΕΡΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ
ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΗΣ
ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ