Σάββατο 29 Γενάρη 2022 - Κυριακή 30 Γενάρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΤΗΣ
ΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΤΗΣ
ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη της συντρόφου μου, ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ, που υπήρξε σύζυγος, μητέρα, γιαγιά, αγωνίστρια στη ζωή, πάντα με το χαμόγελο και το πηγαίο χιούμορ της, μέλους της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, της ΟΓΕ και της Επιτροπής Ειρήνης, του πατέρα μου, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ, αντιστασιακού, που πολέμησε στο μέτωπο της Αλβανίας, στην Εθνική Αντίσταση, εξόριστου Μακρονησιώτη για τα πιστεύω του, μέλους του ΚΚΕ, από τα νεανικά του χρόνια μέχρι το τέλος της ζωής του πάλευε για τον σοσιαλισμό, ένα σύστημα που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εργαζομένων, πίστευε ότι ο σοσιαλισμός θα επικρατήσει οπωσδήποτε γιατί τον έχουν ανάγκη οι λαοί, της μάνας μου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥ, που στάθηκε βράχος στα πέτρινα χρόνια, μεγαλώνοντας τα παιδιά της σε πολύ δύσκολες συνθήκες και στάθηκε συμπαραστάτης στον αγώνα στο πλάι του άντρα της, τον οποίο θαύμαζε για την προσφορά του, τις ιδέες του και το όραμά του που ήταν και δικό της όραμα, του αδερφού μου ΠΟΛΥΔΕΥΚΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥ, που «έφυγε» πρόωρα σε αυτοκινητικό δυστύχημα υπηρετώντας τη θητεία του στο στρατόπεδο της Ξάνθης, προσφέρω στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Ιλίου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 26/9/2019 «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μου σύντροφος στη ζωή και στον αγώνα, ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΥΛΙΚΙΔΗΣ, ο κομμουνιστής. Σεμνός, ανιδιοτελής, υπερασπίστηκε με πάθος τις αρχές και τις αξίες του Κόμματος στην εξορία από τους αναθεωρητές. Το 1967 και με τη διάσπαση του 1990 - 1991 πάλεψε για την ανασυγκρότηση των Κομματικών Οργανώσεων στην Κατερίνη. Μέχρι και τις τελευταίες μέρες της ζωής του στάθηκε με πίστη στις αρχές και τα ιδανικά του ΚΚΕ. Στη μνήμη του προσφέρω το ποσό των 70 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω της ΚΟΒ Πόλης Κατερίνης.

ΦΙΛΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΦΙΛΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
Η γυναίκα του, Μαρίκα

***

ΦΩΤΟ

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΟΚΑ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας - Μεταμόρφωσης - Ηρακλείου Αττικής στη μνήμη του μέλους τους ΓΕΩΡΓΟΥΤΗ ΜΑΚΗ, που απεβίωσε πρόσφατα, προσφέρει στο «Σπίτι του Αγωνιστή» το ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της Κοζανίτισσας αγωνίστριας του ΕΑΜ ΜΑΡΙΑΣ ΔΕΜΣΕΡΗ - ΣΙΔΕΡΗ καταθέτω 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Πάνος Γκουρομίχος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μου μητέρας, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από δύο χρόνια, προσφέρω στο Κόμμα μας, που τόσο αγαπούσε, 100 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση μέσω ΚΟΒ Ραφήνας - Πικερμίου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΗΛΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗ (φωτ.), από τις Μέλαμπες Ρεθύμνου, του ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΤΡΟΥΛΛΙΝΟΥ και όλων των συντρόφων τους που έδωσαν άνιση μάχη γύρω από το χωριό της Λοχριάς στον Ψηλορείτη με ντόπιους φασίστες - χωροφυλακή, εγκλωβίστηκαν, βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν, ο Γιάννης Τυροκομάκης προσφέρει 100 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

***

ΦΩΤΟ 2

Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι δεν είναι κοντά μας ο Μιχάλης μας. «Ακούω» τη φωνή του, διαβάζω δυνατά, όπως πάντα, τον αγαπημένο σύντροφό μας, τον «Ριζοσπάστη», λόγω του ότι τα τελευταία χρόνια είχε πρόβλημα με την όρασή του κι είναι σαν να με ακούει. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΣΤΡΑΣ (φωτ.) έζησε όλη του τη ζωή τιμώντας τα ιδανικά του ΚΚΕ. Γεννήθηκε στη Χώρα Σάμου το 1925. Στον πόλεμο του '40 έφυγε με καΐκι για την Τουρκία, από εκεί Κύπρο και Μέση Ανατολή. Εντάχθηκε εθελοντής στο Ναυτικό κι έλαβε μέρος στον αντιφασιστικό αγώνα. Το πολεμικό πλοίο που υπηρετούσε, το «Κρήτη», συμμετείχε στην απόβαση των συμμαχικών δυνάμεων στο Αντζιο της Ιταλίας. Ο Μιχάλης, άξιος οικογενειάρχης, τεχνίτης (κτίστης - οικοδόμος) όλη του τη ζωή πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για το Κόμμα, σταθερός κι αταλάντευτος κομμουνιστής - σύντροφος.

ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ
Ολη μας η οικογένεια γνώρισε διώξεις, εξορίες, βασανιστήρια, φυλακές. Ο πατέρας μου, ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ (στην ομάδα του Αρη Βελουχιώτη), εξορία και φυλακές, Γιούρα, Μακρόνησο, Αμφισσα, Λαμία. Ο θείος μου ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΛΟΥΚΑΣ, Ακροναυπλία κ.λπ. Η αδελφή μου ΚΑΤΙΝΑ ΤΡΥΦΩΝΙΔΟΥ (φωτ.), η μάνα μας, όλοι μας, πάντα και παντού στο Κόμμα, στο εργατικό, συνδικαλιστικό, φιλειρηνικό κίνημα. Στη μνήμη του αξέχαστου συζύγου μου, Μιχάλη, και των αλύγιστων της ταξικής πάλης προσφέρω στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Πυθαγορείου Σάμου.

Η σύντροφός του, Ευτυχία Πάστρα

***

ΦΩΤΟ

Οι Χρήστος και Δημήτρης Σιαμήτρας προσφέρουν στη μνήμη του πατέρα τους, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΙΑΜΗΤΡΑ, 40 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο του συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΛΗ που γεννήθηκε το 1967 στις Θεσπιές Θηβών. Οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 1983 κι έκτοτε υπηρέτησε το Κόμμα και την υπόθεση της εργατικής τάξης ως μέλος μέχρι τον θάνατό του, τον Δεκέμβρη του 2020. Η ΚΟΒ Αλιάρτου - Θεσπιών προσφέρει στη μνήμη του το ποσό των 200 ευρώ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματός μας.

***

ΦΩΤΟ

Η ΕΠΟΝίτισσα και αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης ΛΕΩΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ - ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΗ, μέλος του Παραρτήματος Γκύζη της ΠΕΑΕΑ, εξορίστηκε στο Τρίκερι και στη Μακρόνησο. Εμεινε πιστή έως τις τελευταίες στιγμές της ζωής της στο ΚΚΕ και στα ιδανικά του. Στη μνήμη της οι σύντροφοι Γιώργος και Νόπη προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Σιντικής Σερρών, 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της συντρόφισσας ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ, από το Πατρίκι Σερρών, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή την 1η Μάη του 2021, η ΚΟΒ Βισαλτίας προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση 50 ευρώ.

ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ
***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη των συναδέλφων - συναγωνιστών μας, στον ΟΤΕ, ΘΑΝΑΣΗ ΦΙΛΙΑ, ΦΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ, ΛΕΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ, ΜΑΡΚΟΥ ΒΑΒΟΥΤΑΚΗ, συνοδοιπόρων στον αγώνα για έναν κόσμο της ειρήνης και της ανθρωπιάς, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, στο πλαίσιο της Οικονομικής του Εξόρμησης, 120 ευρώ.

Βάσω Λειβαδίτη, Νίκος Κοντοβάς, Ελένη Νταούλη, Ιωσήφ Τσιόγκας

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας πατέρα, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ ΚΟΥΡΤΗ, από την Εγκλουβή Λευκάδας, που «έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή στα 78 του χρόνια, τον Ιούλη του 2021, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 500 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

Ηταν σεμνός, πανάγαθος άνθρωπος, ιδιοφυής μαθηματικός, βαθιά σκεπτόμενος, πιστός στις αρχές του σοσιαλισμού και τα ιδανικά του, αγωνιζόταν μέχρι το τέλος της ζωής του για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Οι κόρες του

***

ΦΩΤΟ

Στις 6/1/2022, σε ηλικία 74 ετών, «έφυγε» από τη ζωή ο σ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΥΜΑΝΗΣ, γεμίζοντάς μας με μεγάλη θλίψη. Από τα νεανικά του χρόνια ως οικοδόμος γνώρισε την ταξική εκμετάλλευση και εντάχθηκε γρήγορα στον αγώνα για την κατάργησή της. Πρώτα στους Λαμπράκηδες και ύστερα στο Κόμμα, υπέρμαχος της κομμουνιστικής άμιλλας, βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της μάχης για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ. Η πίστη του στα ιδανικά του σοσιαλισμού - κομμουνισμού ήταν τέτοια που παρά τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν, έβρισκε τρόπο να τα ξεπερνά και να γίνεται παράδειγμα για όλους μας. Οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Παλλικής, συγχωριανοί και φίλοι από τα Μαντζαβινάτα προσφέρουμε στη μνήμη του στο ΚΚΕ το ποσόν των 645 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παλλικής.

***

ΦΩΤΟ

Η ΚΟΒ Ηράκλειας Σερρών προσφέρει 200 ευρώ τιμώντας τη μνήμη του συντρόφου ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΒΑΣΙΛΗ, που πέθανε στις 23 Δεκέμβρη 2021. Μέχρι το τέλος της ζωής του ήταν παρών σε όλες τις μάχες του Κόμματος. Ηταν ανήσυχο πνεύμα, με δημιουργικές πρωτοβουλίες, για το πώς θα γίνει το Κόμμα μας πιο ικανό στην εκλαΐκευση της πολιτικής του, στο να γίνουν πιο γεροί οι δεσμοί του με την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Από μικρό παιδί μεγάλωσε με τα ιδανικά του Κόμματος, βιώνοντας το σκληρό ταξικό πρόσωπο του αστικού κράτους, μιας που ο πατέρας του για πολλά χρόνια έζησε μακριά από την οικογένειά του, σε φυλακές και εξορίες.

ΚΟΥΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΥΚΑΡΑΣ ΝΙΚΟΣ
Εντάχθηκε στο ΚΚΕ από νεαρή ηλικία και δρώντας μέσα στο κίνημα, σε εργατικά σωματεία τόσο της Γερμανίας όσο και των Σερρών, δεν λύγισε στις δύσκολες στιγμές της ταξικής πάλης. Ηταν άνθρωπος που αγαπούσε το διάβασμα, τις νέες τεχνολογίες. Συμμετείχε ακούραστα σε κάθε δράση του Κόμματος και του κινήματος. Αγαπούσε, επίσης, πολύ τη νεολαία και έπαιρνε κουράγιο από αυτήν, όπως από το Διήμερο που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στη Μυτιλήνη. Επιδίωκε να είναι και ο ίδιος παρών παρακινώντας φίλους και συντρόφους για να στηρίξουν την ΚΝΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αδερφού μου ΚΕΦΑΛΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, που συμπληρώθηκαν 11 χρόνια που λείπει από κοντά μας, στελέχους του ΚΚΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, και του συναδέλφου ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω 100 ευρώ στην ΚΟΒ ΤΑΞΙ.

Κεφάλας Γιάννης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΚΑΡΑ η γυναίκα του προσφέρει στο τιμημένο ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση, 30 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Πόλης Κατερίνης, όπου ήταν μέλος.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα, συζύγου και αδερφού ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΡΤΖΑΝΙΔΗ, ενός υπέροχου, μοναδικού ανθρώπου, που «έφυγε» πριν από ένα χρόνο, στις 27/1/21, από τη ζωή, και στη μνήμη του πατέρα του, λοχαγού του ΕΛΑΣ και μαχητή του ΔΣΕ, ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΥΡΤΖΑΝΙΔΗ, ο οποίος «έφυγε» την ίδια μέρα πριν από 37 χρόνια, προσφέρουμε στο κόμμα τους, το ΚΚΕ, το οποίο αμφότεροι υπηρέτησαν πιστά, 300 ευρώ.

Ο Αντώνης Κουρτζανίδης γεννήθηκε το 1942 στον Ευρωπό του Κιλκίς, σε οικογένεια κομμουνιστών, αγωνιστών για την κοινωνική και εθνική απελευθέρωση του λαού μας. Ο πατέρας του πήρε μέρος στην Αντίσταση μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και μετέπειτα εντάχθηκε ως μαχητής στον ΔΣΕ. Μετά την ήττα του ΔΣΕ πήρε τον δρόμο της πολιτικής προσφυγιάς και βρέθηκε στην Πολωνία. Η οικογένειά του έμεινε στην Ελλάδα και είχε την τύχη όλων των αγωνιστών της ΕΑΜικής Αντίστασης και του εμφυλίου πολέμου, με τις στερήσεις και το αστυνομικό κυνηγητό που ασκούσε επάνω τους το αστικό κράτος, για να κάμψει το φρόνημα και τους αγώνες του λαού. Τους δόθηκε η δυνατότητα να συνενωθούν και πάλι μόλις το 1958, όταν ο Αντώνης, μαζί με τις αδελφές του Σοφία και Δέσποινα και τη μάνα τους, Εριφύλη, βρέθηκαν κοντά στον πατέρα τους στην Πολωνία. Εκεί ο Αντώνης μορφώθηκε, σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός και με τα εφόδια αυτά της σοσιαλιστικής Πολωνίας επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα.

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Εγινε μέλος του ΚΚΕ το 1977. Δούλεψε στη βαριά βιομηχανία, σε χυτήρια, σε ναυπηγεία, στην αυτοκινητοβιομηχανία, πάντα αγωνιζόμενος για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και διωκόμενος για τη συνδικαλιστική του δράση. Εργάστηκε στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» ως προϊστάμενος της Τεχνικής του Υπηρεσίας, όπου επίσης ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση, έδινε πάντα το «παρών» στους αγώνες των υγειονομικών. Συμμετείχε στο συνδικαλιστικό κίνημα των Μηχανικών, πάντα παρών στα ψηφοδέλτια της «Πανεπιστημονικής». Δραστηριοποιήθηκε στο αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό κίνημα μέσα από την ΕΔΥΕΘ, συμμετείχε στην ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ για να μεταλαμπαδεύσει στη νέα γενιά τα ιδανικά της ανυπακοής, της αντίστασης και του αγώνα. Τη δύσκολη περίοδο της εσωκομματικής διαπάλης έδωσε τη μάχη για την υπεράσπιση του επαναστατικού χαρακτήρα του Κόμματος, ενάντια στην οπορτουνιστική ομάδα που στόχευε στη διάλυση και διάχυσή του στον ΣΥΝ. Θα τον θυμόμαστε πάντα μαχητή, άνθρωπο της προσφοράς, με το χαμόγελο στα χείλη μέχρι το τέλος.

Η οικογένειά του


ΛΕΩΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΗ
ΛΕΩΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΗ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΥΛΙΚΙΔΗΣ
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΥΛΙΚΙΔΗΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΡΤΖΑΝΙΔΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΡΤΖΑΝΙΔΗΣ

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΥΡΤΖΑΝΙΔΗΣ
ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΥΡΤΖΑΝΙΔΗΣ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΔΕΜΣΕΡΗ - ΣΙΔΕΡΗ
ΜΑΡΙΑ ΔΕΜΣΕΡΗ - ΣΙΔΕΡΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΥΜΑΝΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΥΜΑΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΑΜΗΤΡΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΑΜΗΤΡΑΣ

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ

ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ
ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ

ΚΑΤΙΝΑ ΤΡΥΦΩΝΙΔΟΥ
ΚΑΤΙΝΑ ΤΡΥΦΩΝΙΔΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΣΤΡΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΣΤΡΑΣ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΛΑΖΑΡΟΥ
ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΛΑΖΑΡΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΛΕΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ
ΛΕΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ