Τετάρτη 27 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΦΕΣ
Να νικήσει και ... τον εαυτό του

Με στόχο τη νίκη που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά από τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται (1 νίκη - 4 ήττες), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές για την 6η αγωνιστική της Euroleague (21.00 - Novasports Prime). Είναι η πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις που έχουν οι «πράσινοι» αυτή τη βδομάδα, καθώς ακολουθεί την Παρασκευή αγώνας με την Αλμπα Βερολίνου, επίσης εντός έδρας. Το γεγονός ότι και τα δύο ματς γίνονται στο ΟΑΚΑ είναι κάτι που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν στον Παναθηναϊκό, ώστε να αρχίσουν να ανακτούν το χαμένο έδαφος.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε ιδανικό το σενάριο η ομάδα να βρεθεί στο 3-4 στο τέλος της βδομάδας, κοντά σε θετικό βαθμολογικό πρόσημο, για να συμβεί όμως αυτό, επεσήμανε, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. «Η πρώτη μάχη που θα δοθεί θα πρέπει να είναι κυρίως με τους εαυτούς μας», είπε χαρακτηριστικά. Ειδικά για το ματς με την Εφές ο Ελληνας κόουτς ανέφερε ότι το μέτριο ξεκίνημά της (1-4) την καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνη.

Αμφίβολη είναι για τον Παναθηναϊκό η συμμετοχή των τραυματιών Ουάιτ και Παπαπέτρου.

Αλλοι αγώνες της βραδιάς: Ούνιξ Καζάν - Μπασκόνια (19.00 - Novasports 4), Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Ρεάλ Μαδρίτης (20.00 - Novasports 5), Βιλερμπάν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.00 - Novasports 4).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ