Σάββατο 9 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Εσβησε» στο γήπεδο ο Γ. Παθιακάκης

Αυτό το στοίχημα δεν μπόρεσε να το κερδίσει ο Γιάννης Παθιακάκης. Η ήδη βεβαρημένη καρδιά του (διπλό μπάι-πας) δεν μπόρεσε να αντέξει... Χτες τ' απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο του Ακράτητου, κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ο 48χρονος τεχνικός σε μια άσκηση με τους τερματοφύλακες σωριάστηκε ξαφνικά στο χόρτο. Ετρεξε κοντά του το ιατρικό τιμ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο, όπου απλά επιβεβαιώθηκε το μοιραίο.

Ο Γιάννης Παθιακάκης ξεκίνησε την καριέρα του ως παίκτης στον ΑΟ Μελισσίων συνεχίζοντας σε Κόρινθο, Απόλλωνα, ΠΑΟΚ, Εθνικό και Πανιώνιο με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 1979. Ως προπονητής κάθισε στους πάγκους των Απόλλωνα, Μεσολογγίου, Ναυπλίου, Εθνικού, Αθηναϊκού, Ακράτητου, ΑΕΚ. Σε ένδειξη τιμής η ομάδα των Ανω Λιοσίων θα δώσει στο γήπεδό της τ' όνομα του Γιάννη Παθιακάκη. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα.

  • Δυστυχώς ορισμένες φορές η ζωή... παίζει σκληρά παιχνίδια. Ο απρόσμενος θάνατος του Γιάννη Παθιακάκη έγινε γνωστός ενώ οι αθλητικές σελίδες του ενθέτου στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας μας είχαν τυπωθεί. Ετσι όσα αναφέρονται στο σχετικό ρεπορτάζ, και αφορούν προγενέστερο χρόνο του τραγικού γεγονότος, δεν ήταν δυνατόν να διορθωθούν. Ζητούμε την κατανόηση της οικογένειας του εκλιπόντος αλλά και των αναγνωστών μας.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ