Πέμπτη 18 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ
  • Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας οργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Οι αλλαγές στα πανεπιστήμια και το μέλλον των πρώην ΤΕΙ», σήμερα Πέμπτη στις 19.00 μέσω Zoom. Ομιλήτρια θα είναι η Κέλλυ Παπαϊωάννου, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Αθήνα διοργανώνει αύριο Παρασκευή στις 19.30 εκδήλωση - αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Siqueiros, με τίτλο «"Αποστολή κάθε μεγάλης τέχνης η επίτευξη ενός ευτυχισμένου μέλλοντος...", D.A. Siqueiros». Θα μιλήσει η Σαββίνα Λίτση, μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού του ΚΣ της ΚΝΕ. Για το link της εκδήλωσης απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2108823674 και 6977809880.
  • Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα τις εξελίξεις στην Ανώτατη Εκπαίδευση, την επιρροή τους στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και τις θέσεις του ΚΚΕ διοργανώνει η Οργάνωση Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Φλεβάρη, στις 20.00 μέσω Zoom. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο mail: tskozanis@gmail.com
  • Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Παλεύουμε για την απελευθέρωση της γυναίκας από κάθε κοινωνική ανισοτιμία στον 21ο αιώνα» διοργανώνει η Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ το Σάββατο 20 Φλεβάρη, στις 20.30. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η ΟΒ Κατασκευών Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Σπάμε τη σιωπή! Για τις αιτίες της πολύμορφης βίας κατά των γυναικών!», την Κυριακή 21 Φλεβάρη στις 19.00. Θα μιλήσει η Βικτωρία Κούτση, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, επικεφαλής της Επιτροπής του ΚΣ για τις γυναίκες και τα νέα ζευγάρια. Αιτήσεις συμμετοχής στο mail: ekdilosi.001@gmail.com

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org