Πέμπτη 31 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΓΓΛΙΑ
Kίνδυνος διακοπής της Premier League

Σοβαρός είναι πλέον ο κίνδυνος διακοπής της Premier League για δυο βδομάδες, ίσως και περισσότερο, εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας Covid-19. Οπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, κορυφαίοι παράγοντες του αγγλικού ποδοσφαίρου εξετάζουν την προοπτική διακοπής το Γενάρη, καθώς χτες καταγράφηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων, 53.135, ενώ οι θάνατοι ήταν 414. Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει και στο χώρο του ποδοσφαίρου, με τη Λίγκα να ανακοινώνει τις τελευταίες μέρες 18 κρούσματα SARS-CoV-2 στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, περισσότερα από κάθε άλλη φορά. Τις τελευταίες μέρες άλλωστε αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων οι αγώνες Εβερτον - Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ - Φούλαμ, εν μέσω αντιδράσεων και στις δύο περιπτώσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Telegraph», οι πρόεδροι ορισμένων ομάδων της Premier League προτείνουν τη διακοπή πρωταθλήματος για δυο βδομάδες το Γενάρη καθώς και την αναβολή των αγώνων του FA Cup για το ίδιο διάστημα.

Προβλήματα ανακύπτουν και στα πρωταθλήματα των χαμηλότερων κατηγοριών, καθώς μόνο τις τελευταίες μέρες έχουν αναβληθεί 9 αγώνες, συνολικά 50 τον τελευταίο μήνα, κυρίως στη League One, τρίτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ