Τρίτη 8 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Προβλήματα από την κακοκαιρία

Προβλήματα κυρίως στο οδικό δίκτυο από υπερχειλίσεις χειμάρρων και λασποροές έχει προκαλέσει η έντονη κακοκαιρία που έπληττε τη Βόρεια Ελλάδα και την Κεντρική Μακεδονία από τις πρώτες πρωινές ώρες χτες. Επιπλέον, σε περιοχές όπως στην Πιερία και στην Ημαθία, υπήρξαν πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα, με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να κληθεί για αντλήσεις υδάτων.

Στην Πιερία τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονται στην παραλία Κατερίνης, επίσης σε Σβορώνο, Κεραμίδι, Καρίτσα, Κονταριώτισσα, Δίον, Νέα Εφεσο και στο Βαρικό, όπου υπήρξαν δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων, ενώ υπήρξαν σημαντικές καταστροφές και σε δίκτυα και υποδομές του δήμου.

Επίσης, λόγω της πτώσης δέντρων καταγράφηκαν μικρές καθυστερήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού (Θεσσαλονίκη - Λάρισα).

Στη Θεσσαλονίκη, οι άνεμοι που κατά διαστήματα έφτασαν τα 6 μποφόρ είχαν ως αποτέλεσμα να πέσουν δέντρα, να ξηλωθούν τέντες και να μετακινηθούν κάδοι απορριμμάτων, ενώ σε ορισμένες περιοχές αναφέρθηκαν διακοπές ρεύματος.

Στη Χαλκιδική, στο δήμο Νέας Προποντίδας και ειδικότερα στην περιοχή της Σωζόπολης, αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε έπειτα από υπερχείλιση χειμάρρου και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ