Παρά τα πολλά εξωαγωνιστικά του προβλήματα, σε αγωνιστικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ έδωσε άκρως θετικό πρώτο δείγμα γραφής, νικώντας τη Λάρισα στην Πυλαία με το ευρύ 93-71 σε νοκ άουτ αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου και παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα διεκδικήσει μια θέση στην τετράδα με αντίπαλο τον συμπολίτη Ηρακλή στο «Ιβανώφειο».
Απέναντι στη Λάρισα ο «Δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε νωθρά και έμεινε πίσω 21-24 στο 10', στη συνέχεια όμως βελτιώθηκε αμυντικά και με κορυφαίους τους Γκρίφιν, Κακλαμανάκη και Τέρνερ «προσπέρασε» μέχρι την ανάπαυλα (51-43). Ακόμα καλύτερα εξελίχθηκαν τα πράγματα για τους γηπεδούχους στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου χάρη στην ευστοχία τους στα τρίποντα έφτασαν τη διαφορά στους 15 πόντους (73-58) και δεν απειλήθηκαν μέχρι το τέλος. Από τη Λάρισα ξεχώρισε ο Γουέμπ με 23 πόντους.
Μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής, τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης είναι τα εξής: Κολοσσός Ρόδου - Προμηθέας Πάτρας, Λαύριο - ΑΕΚ, Ηρακλής - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - Περιστέρι. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 7 και 8 Νοέμβρη, ενώ για τα ημιτελικά θα ακολουθήσει νέα κλήρωση από την ΕΟΚ.