Παρασκευή 28 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Στην τελική ευθεία για την υπερκάλυψη του πλάνου

Με αμείωτη ένταση η μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης μαίνεται σε όλη τη χώρα, με τις Κομματικές Οργανώσεις, τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, να εντείνουν στο έπακρο την προσπάθεια για την κάλυψη και υπερκάλυψη των πλάνων τους. Εχοντας ήδη καλυφθεί το 74,67% του πανελλαδικού πλάνου, ο τελικός στόχος βρίσκεται πια κοντύτερα από ποτέ και απαιτεί επιμονή, αποφασιστικότητα, σχεδιασμό της δουλιάς, ώστε το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκέμβρη να «γράψει» την επιτυχή έκβαση και αυτής της μάχης του Κόμματος και της Νεολαίας.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, για να μη μείνει ανεκμετάλλευτη καμιά δυνατότητα. Συνεχίζουμε το πλατύ άνοιγμα στον ελληνικό λαό, που πρόθυμα ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, αναγνωρίζοντας σε αυτό το σταθερό, αταλάντευτο, υπερασπιστή των δικών του συμφερόντων και δικαιωμάτων, εκτιμώντας τη δράση και τη συνέπειά του.

Να σημειωθεί πως το 74,67% ήταν το ποσοστό που είχε καλυφθεί έως τις 21 Δεκέμβρη. Εως εκείνη τη μέρα στις τρεις πρώτες θέσεις βρίσκονται οι ΚΟ: Ανατολικής Πελοποννήσου με 99,57%, Αττικής με 90%, Δυτικής Πελοποννήσου με 85,72% και ακολουθούσαν κατά σειρά οι ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Αθήνας, Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας, Αιγαίου, Βορειοδυτικής Ελλάδας, ενώ στις τελευταίες θέσεις βρίσκονταν οι ΚΟ Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Κρήτης και Δυτικής Μακεδονίας.

Οι ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» και του «902» βρίσκονται αντίστοιχα στο 88% και 102%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ