Παρασκευή 17 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Φινάλε για ΠΑΟ και Βουγιούκα

Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν, παράλληλα με τις μεταγραφικές κινήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και αποχωρήσεις από τον σύλλογο. Ετσι, παρελθόν αποτελεί από χτες ο Ιαν Βουγιούκας, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία μετά από τρία χρόνια. Η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του έμπειρου σέντερ, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Την ίδια στιγμή, εντείνεται συνεχώς η φημολογία που θέλει τους «πράσινους» να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ελληνοαμερικανό σέντερ της Γαλατασαράι. Ζακ Ογκαστ, για την επιστροφή του στο «Τριφύλλι».

Περιστέρι: Σε μία ακόμα σημαντική κίνηση ενίσχυσής του προχώρησε το Περιστέρι, που συμφώνησε με τον Γιάννη Αθηναίου για συνεργασία ενόψει της νέας σεζόν. Ο εμπειρος γκαρντ, την περασμένη σεζόν στον Παναθηναϊκό, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον σύλλογο της Δυτικής Αττικής.

Ηρακλής: Εχοντας έρθει σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Ζιάγκο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, στον Ηρακλή περνούν τώρα στη φάση της ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας, ενόψει και της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League. Με τον «Γηραιό» φέρεται να έχουν συμφωνήσει οι πρώην παίκτες του Ηφαιστου Λήμνου, Δημήτρης Σταμάτης και Μιχάλης Τσαϊρέλης, ενώ πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται απ' ό,τι φαίνεται και ο Σταύρος Σχίζας, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Λαύριο: Με το Λαύριο θα συνεχίζει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Βασίλης Μουράτος, αφού ο νεαρός γκαρντ ανανέωσε για ένα χρόνο το συμβόλαιό του με τον σύλλογο, όπως γνωστοποιήθηκε με ανακοίνωση της ΚΑΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ