Τετάρτη 8 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Στις 18 Γενάρη η πρώτη συνάντηση της Θεατρικής Ομάδας

Με νέο πρόγραμμα και φρέσκια διάθεση ξεκινούν οι συναντήσεις της Θεατρικής Ομάδας της ΚΝΕ. Το πρώτο ραντεβού έχει οριστεί για το επόμενο Σάββατο, 18 Γενάρη, στις 14.00 και σε αυτό θα γίνει η γνωριμία των νέων μελών με την ομάδα και θεατρικό παιχνίδι.

Η Θεατρική Ομάδα της ΚΝΕ λειτουργεί πάνω από 10 χρόνια σταθερά, με σημαντική συμβολή στη δραστηριότητα της Οργάνωσης στον Πολιτισμό, στην ερασιτεχνική δημιουργία, παρουσιάζει κάθε χρόνο αξιόλογα έργα στο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή». Στα Φεστιβάλ, αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις, έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές, με πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα, άλλοτε με συγκίνηση, άλλοτε με γέλιο. Αποτελεί ταυτόχρονα μια πρόταση στην τέχνη, μια πολύ καλή ευκαιρία για μελέτη και εμβάθυνση σε έργα πρωτοπόρων καλλιτεχνών, για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, με τα συστατικά και τις αξίες της ΚΝΕ.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, οι συναντήσεις της, οι πρόβες, τα μαθήματα στεγάζονται στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Αθήνα. Το πρόγραμμα των συναντήσεων θα περιλαμβάνει θεατρικές ασκήσεις, παιχνίδι, αυτοσχεδιασμούς, κινησιολογία, φωνητική, μελέτη θεατρικών κειμένων κ.ά. Θα γίνονται κάθε Σάββατο 14.00 με 17.00 στο Στέκι, ενώ θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή και να έρχονται και όσοι επιπλέον ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν.


Ερωτήσεις - δηλώσεις συμμετοχής: τηλ.: 210 8823674. Διεύθυνση: Τροίας 36, Βικτώρια.



Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ