Με μεγαλύτερη αισιοδοξία βλέπει ο ΠΑΟΚ το στόχο της πρόκρισης στα νοκ άουτ του FIBA Champions League, μετά τη δεύτερη φετινή νίκη του στη διοργάνωση, επί της Σαραγόσα με 80-68 στην Πυλαία για την 6η αγωνιστική. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έτσι ξεκόλλησε από την «ουρά» του 4ου ομίλου και διατηρεί ελπίδες πλασαρίσματος στην πρώτη τετράδα.
Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε χτες βελτιωμένος σε σχέση με την ήττα από το Περιστέρι για το πρωτάθλημα, έχοντας ως κορυφαίο τον Σμιθ ο οποίος σημείωσε 31 πόντους, ενώ καθοριστική ήταν και η συμβολή του Λούις. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά (30-20 στο 10'), για να ανακάμψει η Σαραγόσα μέχρι την ανάπαυλα, με μπροστάρηδες τους Μπρουσίνο και Σίλι. Στην επανάληψη ο Σμιθ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και ο ΠΑΟΚ ξαναπήρε σημαντική διαφορά (73-61 στο 30'), την οποία κράτησε μέχρι τη λήξη.
ΠΑΟΚ: Μπεστ 15, Καρράς, Λούις 19, Μαργαρίτης, Σμιθ 31, Εγκεκέζε 8, Νόουλς 1, Σαρικόπουλος 8, Σχίζας, Τσόχλας 2, Γουίγκινς 9.
Σαραγόσα: Μπαρέιρο 1, Μπέντσινγκ 13, Μπρουσίνο 16, Ενις 11, Σίλι 15, Αλοσέν, Χλίνασον 8, Χούστιζ 12, Ράντοβιτς, Σαν Μιγέλ 2.