Τετάρτη 20 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κλειστή η Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης

Μέχρι και χτες δεν είχε λειτουργήσει κανένα τμήμα της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ), της μοναδικής δημόσιας κρατικής σχολής χορού στην Ελλάδα που λειτουργεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Πολιτισμού, λόγω έλλειψης διδακτικού προσωπικού, όσο και προβλημάτων που υπάρχουν στις κτιριακές εγκαταστάσεις. Η ΚΣΟΤ περιλαμβάνει τόσο προεπαγγελματικά τμήματα - φυτώριο για παιδιά 9 - 17 χρόνων - όσο και τμήματα επαγγελματικά για αποφοίτους λυκείου, που επιθυμούν να εξελιχθούν σε επαγγελματίες της Τέχνης του χορού.

Για το ζήτημα αυτό χτες το πρωί πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας από τους σπουδαστές της ΚΣΟΤ έξω από το υπουργείο Πολιτισμού.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ