Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Νέα επίπεδα φαιδρότητας από τη συνδικαλιστική μαφία...

Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε πριν από τη ΔΕΘ... με τη ΓΣΕΕ σε ρόλο συνεταίρου στη νέα αντεργατική κλιμάκωση

Eurokinissi

Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε πριν από τη ΔΕΘ... με τη ΓΣΕΕ σε ρόλο συνεταίρου στη νέα αντεργατική κλιμάκωση
Ο καταμερισμός και συντονισμός μεταξύ κυβέρνησης και συνδικαλιστικής μαφίας στην ηγεσία της ΓΣΕΕ καλά κρατεί...

Αφού οι εργατοπατέρες έτρεξαν πρώτοι - πρώτοι και καμαρωτοί στη συνάντηση των «κοινωνικών εταίρων» με τον πρωθυπουργό, αφού ενημερώθηκαν ωραία και καλά από τον Κυρ. Μητσοτάκη για το αντιλαϊκό «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο (χωρίς να βγάλουν τσιμουδιά γι' αυτό, ούτε πριν ούτε μετά...), αφού έκαναν ό,τι μπορούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή για να συσκοτίσουν το περιεχόμενό του και να καλλιεργήσουν κλίμα ανοχής απέναντι στη νέα κλιμάκωση της αντεργατικής επίθεσης («προφανώς δεν μπορούμε να βγάλουμε γρήγορα και άμεσα συμπεράσματα» για την κυβέρνηση, δήλωνε μόλις το περασμένο Σάββατο ο Γ. Παναγόπουλος), η συνδικαλιστική μαφία έβγαλε χτες ανακοίνωση...

Οποιος νομίζει ότι η ανακοίνωση ασχολείται με τις αντεργατικές διατάξεις νομοσχεδίου της ΝΔ για τα συνδικάτα και τις συμβάσεις, είναι γελασμένος. Οι εργατοπατέρες αφενός κλαίνε γιατί «δεν έχει προηγηθεί σοβαρός κοινωνικός διάλογος» και «ακυρώνεται κάθε προσπάθεια θεσμικής συνεννόησης», και αφετέρου επιχειρούν ξανά να επιτεθούν στο ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, κατακτώντας για άλλη φορά νέα επίπεδα φαιδρότητας...

Μεταξύ άλλων, ισχυρίζονται ότι... το ΠΑΜΕ στηρίζει την κυβέρνηση της ΝΔ, γιατί δεν επέτρεψε να γίνει συνέδριο της ΓΣΕΕ (δηλ. απέτρεψε τη νομιμοποίηση των νόθων αντιπροσώπων και των στελεχών της εργοδοσίας) και γι' αυτό σήμερα δεν υπάρχει «τακτική» (δηλαδή μαϊμού) διοίκηση στη ΓΣΕΕ, που θα λειτουργούσε όπως στο παρελθόν, «τότε δηλαδή που λειτουργούσαμε και ανατρέπαμε δυσμενείς για τους εργαζόμενους αποφάσεις»!

Από το... προεκλογικό κέντρο της ΝΔ μέσα στα γραφεία της ΓΣΕΕ
Από το... προεκλογικό κέντρο της ΝΔ μέσα στα γραφεία της ΓΣΕΕ
Αυτά τα λέει η συνδικαλιστική μαφία που: Υπέγραφε τόσα χρόνια το αίσχος των 586 ευρώ κατώτατο μισθό. Ισχυρίζεται ξεδιάντροπα ότι «η απεργία έχει φάει τα ψωμιά της». Αρνήθηκε να κηρύξει απεργία ακόμα και όταν ψηφιζόταν η απεργοκτόνα διάταξη Αχτσιόγλου. Εκανε γαργάρα για τόσο διάστημα το προωθούμενο χτύπημα των ΣΣΕ και των συνδικάτων, ενώ και τώρα παρουσιάζει ως απάντηση ότι... «ανέθεσε στη νομική της υπηρεσία την επεξεργασία των διατάξεων και την αποτύπωση το θέσεών μας».

Θα λέγαμε ότι είναι το ανέκδοτο της χρονιάς, αλλά το 2019 έχει ακόμα μήνες και η συνδικαλιστική μαφία έχει τα φόντα να ξεπεράσει τον εαυτό της!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ