Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΝΕΟΛΑΙΑ
45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Οι εκδηλώσεις των επόμενων ημερών

Με σύνθημα «Με τους αγώνες, τα όνειρα, τη δύναμή μας... "θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα..." τον Σοσιαλισμό», το 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» συνεχίζει το καλοκαιρινό του ταξίδι στη χώρα με πολιτικές - πολιτιστικές εκδηλώσεις, τουρνουά, ιστορικούς περιπάτους κ.λπ. Το πρόγραμμα για τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

Σήμερα Πέμπτη

-- Στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζονται οι διήμερες εκδηλώσεις με τουρνουά 3x3 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο. Στην κεντρική πλατεία, στις 9 μ.μ., πραγματοποιείται εκδήλωση που περιλαμβάνει ομιλία από την Μαριάνθη Παπαγαλάνη, μέλος του ΣΠ Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ, και παραδοσιακό γλέντι. Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει έκθεση με τίτλο «Το πρότυπο του αθλητή μέσα και έξω από τα γήπεδα».

-- Στο Καραβόσταμο Ικαρίας, στο Ρέμα, στις 9 μ.μ. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Στο χώρο θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις και βιντεοπροβολές, ενώ θα υπάρχουν εκθεσιακό υλικό, έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής», Στέκι μαθητών και νεολαίας και Παιδότοπος για τις μικρές ηλικίες. Επίσης, πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα του Βαγγέλη Κορακάκη.

-- Στις Μοίρες Ηρακλείου, στις 8.30 μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολιτική ομιλία από τον Θοδωρή Βασιλάκη, στέλεχος της ΚΝΕ, και συναυλία από μαθητικό σχήμα. Την εκδήλωση θα κλείσουν μαθητικό μουσικό σχήμα και ο μεγάλος Κρητικός καλλιτέχνης Αντώνης Φραγκιαδάκης με το λαούτο του.

Παρασκευή 9 Αυγούστου

-- Στη Χίο, στην πλατεία Βουνακίου στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Αρης Πλωμαρίτης, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Σάββατο 10 Αυγούστου

-- Στο Ποδοχώρι Καβάλας, στην τοποθεσία «Τζιρίφ» στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του Κόμματος.

Κυριακή 11 Αυγούστου

-- Στη Θάσο, στην Αποθήκη Λιμεναρίων, με ομιλία από τον Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία με τους Στάθη Δρογώση, Μανώλη Φάμελλο και Βαγγέλη Μαρκαντώνη.

-- Στην Κεφαλονιά, ιστορικός περίπατος στον Αίνο με θέμα «Περπατώντας στα χνάρια των μαχητών του Αίνου».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ