Πέμπτη 6 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Δωρεάν θερινό σινεμά για νέους

Η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνει το πρώτο θερινό σινεμά και απευθύνεται πρώτα απ' όλους στους νέους, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους ή ανέργους, αλλά και ολόκληρο το λαό της πόλης!

Σε μια περίοδο που ο Πολιτισμός, η Τέχνη, το Θέατρο έχουν μετατραπεί σε πανάκριβα εμπορεύματα για το λαό και τη νεολαία, εμείς επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μία ανάσα χαράς, να δώσουμε μια ευκαιρία ψυχαγωγίας.

Σε μία περίοδο που η αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου έχει συνέπειες σε όλες τις πτυχές της ζωής των νέων και του λαού γενικότερα, σε μια εποχή που οι καλοκαιρινές διακοπές μοιάζουν σαν όνειρο θερινής νυκτός, χρειάζεται να προτάξουμε το αίτημα για δωρεάν αναψυχή και Πολιτισμό, γιατί είναι βασικές ανάγκες και δικαιώματα και δεν πρόκειται να τα χαρίσουμε ούτε να τα παζαρέψουμε.

Ο πρώτος κύκλος προβολών θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα στην Παιδαγωγική Σχολή του ΑΠΘ, στις 21.30 και θα περιλαμβάνει 4 προβολές αξιόλογων ταινιών, τα Σάββατα 8, 15 και 22 Ιούνη και την Κυριακή 23 Ιούνη.

Θα ακολουθήσει δεύτερος κύκλος προβολών σε γειτονιές, στέκια νεολαίας τον Ιούλη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ