Τρίτη 28 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ σημειώθηκε, χτες λίγο πριν από τις 10 π.μ., στα ΕΛΤΑ Ζωγράφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στα ΕΛΤΑ, στην οδό Μπισκίνη, και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους. Στη συνέχεια, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

ΝΕΚΡΟΣ βρέθηκε χτες το πρωί ένας 50χρονος Ελληνας κρατούμενος, στις φυλακές Κορυδαλλού, που εξέτιε ποινή για κλοπές. Εντοπίστηκε από συγκρατούμενούς του στη Δ' πτέρυγα στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ μέχρι χτες αργά δεν είχαν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ νοσηλείας του Νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκε, χτες, ο κρατούμενος Δημήτρης Κουφοντίνας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ λόγω της απεργίας πείνας που πραγματοποιούσε από τις 2 Μάη και της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του. Ο κρατούμενος σταμάτησε την απεργία πείνας την περασμένη Πέμπτη, όταν η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναίρεσε το απορριπτικό βούλευμα που απέρριπτε το αίτημά του για άδεια.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ατύχημα σημειώθηκε χτες λίγο μετά τη 1 μ.μ. στο Παλούκι του δήμου Ηλιδας. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα να ανασυρθούν νεκροί οι δύο επιβαίνοντες του ενός αυτοκινήτου. Η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ