Παρασκευή 24 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Εμεινε ζωντανή η Βουλιαγμένη

Ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο στην Α1 ανδρών κρατήθηκε η Βουλιαγμένη, που στον συγκλονιστικό χτεσινό 2ο τελικό στο Κολυμβητήριο του Λαιμού επικράτησε του Ολυμπιακού με 9-8 στα πέναλτι (κ.α. 6-6), ισοφαρίζοντας σε 1-1 τις νίκες. Ετσι οι «μπέμπηδες» θα πάνε με άλλον αέρα στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, που ξαναγυρνάει στον Πειραιά αύριο Σάββατο.

Πρωταγωνιστής της νίκης της Βουλιαγμένης αναδείχθηκε ο τερματοφύλακάς της, Χρύσανθος, που πραγματοποίησε δύο σημαντικές αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι (και άλλη μία στην κανονική διάρκεια), ενώ μοιραίος για τον Ολυμπιακό ήταν ο Φουντούλης, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο τελευταίο πέναλτι των «ερυθρολεύκων».

Νωρίτερα, στην κανονική διάρκεια, οι δύο ομάδες πάλεψαν επί ίσοις όροις για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, όταν και προηγήθηκε 5-4, ενώ στο 3ο και στο 4ο οκτάλεπτο η Βουλιαγμένη βελτιώθηκε αμυντικά και «προσπέρασε» με 6-5, σκορ που παρέμεινε μέχρι και 2 λεπτά πριν τη λήξη, όταν ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτι του Γούνα. Ετσι ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ