Τρίτη 12 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ
Καταγγελία για απαράδεκτη ταλαιπωρία ηλικιωμένων

Τη διοίκηση του δήμου, που υποβάλλει σε μια απίστευτη ταλαιπωρία εκατοντάδες ηλικιωμένους κατοίκους, αντιμετωπίζοντάς τους ως «εκλογική πελατεία», καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Νεάπολης - Συκεών.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «έχουν δώσει εντολές στους υπαλλήλους που είναι υπεύθυνοι για την ανανέωση καρτών των ήδη υπαρχόντων μελών των ΚΑΠΗ, αλλά και για την εγγραφή νέων μελών, να απαιτούν από τους ηλικιωμένους να μεταφέρουν πρώτα τα εκλογικά τους δικαιώματα στον δήμο για να δικαιούνται ανανέωση της κάρτας τους ή εγγραφή ως νέα μέλη.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" καταγγέλλει τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες της διοίκησης του δήμου, που χωρίς να λογαριάσουν την ατέλειωτη ταλαιπωρία και τις δυσκολίες που βάζουν σε εκατοντάδες ηλικιωμένους κατοίκους, τους αντιμετωπίζουν εντελώς υποτιμητικά και καθαρά σαν "εκλογικούς πελάτες".

Ο κανονισμός του ΚΑΠΗ ξεκάθαρα αναφέρει πως "μέλος του ΚΑΠΗ μπορεί να γίνει κάθε δημότης ή κάτοικος του δήμου". Η "Λαϊκή Συσπείρωση" απαίτησε να σταματήσουν τώρα αυτές οι παράνομες ενέργειες και να επιτραπεί άμεσα, χωρίς κανένα κώλυμα και εκβιασμό, η εγγραφή νέων μελών και η ανανέωση κάρτας μέλους σε κάθε κάτοικο του δήμου, είτε είναι δημότης είτε όχι».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ