Σάββατο 12 Γενάρη 2019 - Κυριακή 13 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Νέα παράταση δόθηκε στην έκδοση της Κάρτας Υγείας Αθλητή, μέχρι τις 31/07/2019. Μέχρι τότε οι σκακιστές και οι σκακίστριες μπορούν να αγωνίζονται είτε με το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας και Υγείας της ΕΣΟ που έχει ιατρική θεώρηση σε ισχύ (όπως στο παρελθόν) είτε με το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας που προσκομίζεται μαζί με την Κάρτα Υγείας Αθλητή, εφόσον αυτή έχει ήδη εκδοθεί.
  • Το πρώτο πανίσχυρο ελβετικό τουρνουά του 2019 αρχίζει στις 12 Γενάρη, και, φυσικά, πρόκειται για το Tata Steel της Ολλανδίας, που παραδοσιακά συγκεντρώνει αρκετούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Κάρλσεν, Μαμεντιάροβ, Ντινγκ, Χίρι, Κράμνικ, Ανάντ και άλλοι θα χαρίσουν στους φίλους του αθλήματος τις πρώτες συναρπαστικές γιγαντομαχίες της νέας χρονιάς.
  • Πρεμιέρα για τα διασυλλογικά της ΕΣΣΝΑ την Κυριακή 13/1. Φέτος ο ΠΟ Α' Εθνικής αποτελείται από 11 ομάδες, που χωρίστηκαν σε δύο ομίλους. Σε κάθε όμιλο οι ομάδες θα αγωνιστούν με σύστημα πουλ απλών συναντήσεων και θα ακολουθήσουν μπαράζ ανάμεσα στους νικητές, για να καθοριστούν οι νικήτριες ομάδες που θα προκριθούν στην Α' Εθνική. Τα ζευγάρια της 1ης αγωνιστικής είναι ΣΟ Αιγάλεω - ΣΟ Κορυδαλλού, ΣΟ Καλλιθέας - ΣΟ Ν. Φιλαδέλφειας, ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας bye, για τον α' όμιλο, και ΑΟ Πεύκης - Σκακ. Ανοιξη, Πανελλήνιος ΓΣ - ΑΟ Κηφισιάς, ΑΣ Παπάγου - ΣΟ «Θωμάς Γεωργίου», για το β' όμιλο.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ