Σάββατο 12 Γενάρη 2019 - Κυριακή 13 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΚΕΝΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΚΕΝΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΦΩΤΟ

Σύντροφοι και φίλοι του Κόμματος πρόσφεραν μέσω της ΤΟ Κατασκευών Αττικής το ποσό των 4.000 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση, στη μνήμη του συντρόφου ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΙΤΣΑ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή το 2018.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΣΟΥΒΛΕΛΗ.

Εναν χρόνο τώρα λείπεις από τους δικούς σου και την παρέα σου. Λείπουν οι πλάκες, τα γέλια, τα αστεία, η ζωντάνια σου. Στη θύμησή σου προσφέρουμε στο ΚΚΕ, που πάντα αταλάντευτα ήσουν δίπλα του, 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Λιούμη Αιγάλεω.

Η σύζυγος, τα παιδιά, τα εγγόνια, η πεθερά και τα αδέρφια σου

***

Στη μνήμη των γονιών μου ΟΛΓΑΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, καθώς και της αδερφής μου ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρω, μέσω της ΚΟ 5ου Διαμερίσματος Πειραιά, 30 ευρώ.

Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αξέχαστων και αγαπημένων συντρόφων, της ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑ και του ΧΑΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ, προσφέρω 50 ευρώ μέσω της ΚΟ Τριανδρίας, για τα 100 χρόνια του Κόμματος.

Αννα Θεοδωρίδου

  • Στην άσβεστη μνήμη των αγαπημένων συντρόφων και φίλων ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑ και ΧΑΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ, που «έφυγαν» πρόσφατα από τη ζωή, ακούραστων αγωνιστών που πάλεψαν για την εξάλειψη της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο μέσα από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ, η συντρόφισσά τους Φωφώ Μυρωνίδου προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Ευόσμου, 40 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑΣ, αγωνιστής και μέλος του ΚΚΕ στην ΚΟΒ Σταυρού Θεσσαλονίκης. Στη μνήμη του προσφέρω 25 ευρώ στην ΚΟΒ Σταυρού.

Κούλα Καρακεχαγιά

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΤΣΕΜΕΚΙΔΗ ΑΛΕΞΙΟΥ, που «έφυγε» στις 3/7/2018, αγωνιστή του αγροτικού κινήματος και πιστού έως το τέλος της ζωής του στο τιμημένο ΚΚΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ προς τιμήν των 100 χρόνων ζωής και δράσης του Κόμματός μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα για τη συνεπή του στάση και για τις αρχές με τις οποίες μας γαλούχησε.

Η γυναίκα του Κατερίνα, τα παιδιά και σύντροφοί του Μηνάς - Ελλη, η εγγονή Χριστίνα

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αδελφού μου ΦΙΛΙΠΠΑ ΝΕΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), του ανεψιού μου ΛΥΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (φωτ.) και των συντρόφων μου από την Οργάνωση Κουφαλίων ΠΑΝΤΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΖΓΟΥΡΗ ΠΕΤΡΟΥ, ΜΗΝΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ΘΟΔΩΡΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΝΙΚΟΥ, ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΓΙΑΝΝΗ, ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΗ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΙΝΤΖΕ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΠΟΥΝΤΟΥ ΤΑΣΟΥ, ΣΠΟΡΙΤΑ ΘΕΟΧΑΡΗ, ΡΟΔΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΜΑΡΚΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΚΑΤΣΟΥΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ και ΙΑΚΩΒΙΔΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, προσφέρω 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, 30 ευρώ για το «Σπίτι του Αγωνιστή» και 20 ευρώ για το περιοδικό της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Νεντόπουλος Νίκος, Κουφάλια Θεσσαλονίκης

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΣΑΚΗ ΜΠΙΜΠΙΡΗ και ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑΣ σύντροφοι και φίλοι από την πόλη της Κοζάνης προσφέρουν το ποσό των 207 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ, από την Κιβωτό Γρεβενών, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, που εκτελέστηκε από τα ιταλικά στρατεύματα κατοχής το 1943, σε αντίποινα για τη μάχη του Σνίχοβου, ο εγγονός του Γιώργος Καλαϊτζίδης προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟ Ενέργειας Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

ΚΟΥΣΙΩΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΥΣΙΩΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών του, ΦΩΤΙΑΔΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ και ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μελών της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, ο γιος τους Φωτιάδης Χαράλαμπος (Μπάμπης) και η οικογένειά του προσφέρουν 200 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε το 1942 στο χωριό Δόριζα Αρκαδίας, από αγροτική οικογένεια. Την περίοδο της δικτατορίας συμμετείχε στο αντιδικτατορικό κίνημα μέσα από τις γραμμές της Νεολαίας Λαμπράκη. Είχε αναλάβει το ιδιαίτερο καθήκον να έρχεται σε επαφή με τις οικογένειες των πολιτικών κρατουμένων και εξορίστων, να τους πηγαίνει χρήματα που μάζευε το κίνημα για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στην απομόνωση και την τρομοκρατία της χούντας. Την περίοδο εκείνη, ο τότε δήμαρχος Ηλιούπολης τον κατέδωσε στην Ασφάλεια. Συνελήφθη και βασανίστηκε με αποτέλεσμα να έχει μόνιμες βλάβες στην υγεία του, που τον ταλαιπωρούσαν μέχρι το τέλος της ζωής του.

Το 1975 οργανώθηκε στο ΚΚΕ. Είχε το ήθος του πραγματικού αγωνιστή. Βάδιζε το δρόμο της τιμής και του αγώνα μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, πιστός στην ιδεολογία του μαρξισμού - λενινισμού. Υπερασπίστηκε το ΚΚΕ σε κάθε κρίσιμη καμπή, απέναντι σε κάθε προσπάθεια είτε για τη διάλυσή του είτε για τη μετάλλαξή του. Στη μνήμη του, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, προσφέρουμε 200 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Αλίμου.

Η αδερφή του Στέλλα, τα παιδιά του Δημήτρης - Κώστας

***

Ο ΒΕΡΓΟΣ ΣΙΒΡΗΣ γεννήθηκε το 1920 στο χωριό Σκόπελο της Ανατ. Θράκης. Μικρό παιδί γνώρισε την προσφυγιά. Μετά το 1922 εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στο Αιγίνιο (Λιμπάνοβο) του Νομού Πιερίας. Πήρε μέρος στον ένοπλο αγώνα της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και γι' αυτό, όταν κλήθηκε να υπηρετήσει τη θητεία του στον αστικό στρατό με τις «εκκαθαρίσεις» που έγιναν ώστε οι στρατιώτες να πολεμήσουν ενάντια στον ΔΣΕ, στάλθηκε προς αναμόρφωση στο κολαστήριο της Μακρονήσου. Υπηρέτησε στο Α' τάγμα σκαπανέων στον 2ο λόχο.

ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Στάθηκε αλύγιστος στη σωματική και ψυχολογική βία και δεν υπέγραψε δήλωση «μετανοίας». Δολοφονήθηκε στις 29 Φλεβάρη 1948. Ηταν ένας από τους πρώτους 5 νεκρούς. Οι νεκρώσιμες τιμές των συγκρατουμένων του έγιναν η αφορμή για τη μεγάλη σφαγή που ακολούθησε την επόμενη μέρα, 1/3/1948, με αδιευκρίνιστο αριθμό νεκρών και τραυματιών.

Στη μνήμη του και στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος η Αναστασία Σιβρή, εγγονή του αδερφού του, προσφέρει μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Δυτικών Συνοικιών Αθήνας το ποσό των 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΙΣΚΑ οι παλιοί συμφοιτητές, σύντροφοι και φίλοι από την ΑΣΟΕΕ προσφέρουν 450 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των ΖΟΠΟΥΝΙΔΗ ΚΩΣΤΑ από το Ροδοχώρι Νάουσας, μαχητή του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, ΘΑΝΑΣΗ ΣΟΥΡΓΚΟΥΝΗ από την Κορονούδα Κιλκίς, μαχητή του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, ΝΙΚΟΥ ΖΟΠΟΥΝΙΔΗ από την Πτολεμαΐδα, παιδιού πολιτικών προσφύγων, και ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΟΠΟΥΝΙΔΗ από τη Βέροια, παιδιού πολιτικών προσφύγων, προσφέρουμε μέσω της ΚΟ Νάουσας 200 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

Ζοπουνίδου Ελένη, Ζοπουνίδης Γιώργος, Ζοπουνίδης Χαράλαμπος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΑΛΛΑΪΤΖΙΔΗ ΚΟΣΜΑ τα αδέρφια του Βασίλης Καλλαϊτζόγλου, Γιάννης Καλλαϊτζής και τα ανίψια του Κώστας και Πρόδρομος Καλλαϊτζής προσφέρουν στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ξάνθης, 80 ευρώ.

ΝΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
ΝΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
***

Ο σύντροφος Γιώργος Φιλιππίδης προσφέρει, μέσω της ΚΟΒ Αγίου Κωνσταντίνου Λάρισας, 500 ευρώ, ως πρώτη δόση, για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, στη μνήμη των αγωνιστών ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ, ΑΓΛΑΪΑΣ ΣΟΥΚΟΥ, ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑΣ ΔΑΡΙΒΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΑΡΧΟΝΤΗ, ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΦΙΛΙΟΥ.

***

ΦΩΤΟ 2

Πέρασαν 2 χρόνια από τότε του «έφυγε» από τη ζωή η ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ - ΓΚΕΝΑ, μαχήτρια του ΔΣΕ και πολιτική πρόσφυγας στην Πολωνία. Ηταν παντρεμένη με τον ΝΙΚΟ ΓΚΕΝΑ, «Πλάτανο», όπως τον αποκαλούσαν οι σύντροφοί του στο Ιππικό του ΔΣΕ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, το 1990. Αλύγιστοι κομμουνιστές, ακούραστοι αγωνιστές, πιστοί στο Κόμμα μέχρι το τέλος της ζωής τους, αποτελούν παράδειγμα και έμπνευση για να συνεχίσουμε την πάλη μέχρι να δικαιωθεί το όνειρό τους για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, όπου «όλοι οι σκλαβωμένοι θα λευτερωθούν».

Στη μνήμη τους και με αφορμή την Οικονομική Εξόρμηση, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Λάρισας και 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Τα παιδιά Ευτυχία, Δημήτρης, οι εγγονές Ελένη, Νικολέτα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπητού μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΣΙΩΡΑ, από τη Δεσκάτη Γρεβενών, που 15 ετών ακολούθησε τους αντάρτες του ΔΣΕ μέχρι την Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν, πιστού οπαδού του αθάνατου ΚΚΕ, ο οποίος «μας άφησε» πριν από 13 χρόνια, προσφέρω 20 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η σύζυγός του Γεωργία Κατσή - Κουσιώρα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΩΤΑΚΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 3 Δεκέμβρη 2017, σε ηλικία μόλις 55 ετών, μετά από πολύμηνη και σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο, σύντροφοί του από τη Λάρισα προσφέρουν 110 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΤΕ Λάρισας, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

ΛΥΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΛΥΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Ο σ. Γιώργος Φωτάκης αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στην υπόθεση του ΚΚΕ, στην πάλη για μιαν άλλη κοινωνία, ελεύθερη απ' την εκμετάλλευση, την αδικία, τη φτώχεια. Παιδί αγροτικής οικογένειας, σπουδάζει στην Τεχνολογική Σχολή Ηλεκτρολόγων του ΟΑΕΔ, όπου έρχεται σ' επαφή με τις κομμουνιστικές ιδέες. Το 1978 οργανώνεται στην ΚΝΕ, στην οποία παραμένει, ως στέλεχος, μέχρι το 1991, ενώ το 1989 αναλαμβάνει Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λάρισας. Στη συνέχεια περνά αποκλειστικά στη δουλειά του Κόμματος, όπου αναλαμβάνει σημαντικές καθοδηγητικές χρεώσεις ως μέλος του Γραφείου της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας. Επαγγελματικά ασχολήθηκε στην αγροτική παραγωγή, συμμετέχοντας ενεργά στους αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΑΚΟΥ, πιστού οπαδού του Κόμματος έως το τέλος της ζωής του, η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Οικοδόμων Ιλίου, για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ στον Εβρο, που «έφυγε» από κοντά μας στις 14/1/2002, η σύντροφός του στη ζωή και στους αγώνες Ζωή Μιχαηλίδου προσφέρει στην Οικονομική Εξόρμηση του τιμημένου ΚΚΕ 50 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ γεννήθηκε το 1935 στο Αγίασμα Καβάλας, από οικογένεια αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και πολιτικών προσφύγων. Οργανώθηκε στο Κόμμα από μικρή ηλικία μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες και παρέμεινε μέλος του μέχρι την τελευταία του πνοή. Εδρασε μέσα σε συνθήκες παρανομίας για το Κόμμα, ιδιαίτερα την περίοδο μετά τον Εμφύλιο και κατά τη διάρκεια της χούντας.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατό του, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Λάρισας, το ποσό των 100 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Κόμματος.

ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Ο Βασίλης Καραμπέτσος στη μνήμη των γονιών του ΦΩΤΗ και ΠΑΓΩΝΑΣ, αγωνιστών της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης από το Σάγκα Αρκαδίας, προσφέρει 75 ευρώ μέσω ΚΟΒ Τρίπολης.

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση των 3 χρόνων από τη μέρα που «έφυγε» από τη ζωή η ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΑΝΤΟΥ, μέλος του ΚΚΕ (στις 9/1/2016) οι κουνιάδες της Γαβριέλλα Καραγιάννη και Χαρίκλεια Παπαελευθερίου προσφέρουν στη μνήμη της, μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης, 30 ευρώ για την ενίσχυση του Κόμματος.


ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΛΙΖΑ
ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΛΙΖΑ

ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΑΝΤΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΑΝΤΟΥ

ΠΑΓΩΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ
ΠΑΓΩΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΖΟΠΟΥΝΙΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΖΟΠΟΥΝΙΔΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΠΟΥΝΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΠΟΥΝΙΔΗΣ

ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΝΤΙΣΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ - ΓΚΕΝΑ
ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ - ΓΚΕΝΑ

ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΑΚΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΟΥΒΛΕΛΗΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΟΥΒΛΕΛΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΤΣΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΙΤΣΑΣ

ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΑ
ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΑ

ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΣΑΚΗΣ
ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ ΣΑΚΗΣ

ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΟΠΟΥΝΙΔΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΟΠΟΥΝΙΔΗΣ

ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΛΛΑΪΤΖΙΔΗΣ
ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΛΛΑΪΤΖΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑΣ

ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΕΜΕΚΙΔΗΣ
ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΕΜΕΚΙΔΗΣ

ΦΑΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΦΑΚΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ