Παρασκευή 2 Νοέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αρχισε η... προπονητολογία

Μερικές φορές η τύχη (;) κάνει περίεργα παιχνίδια. Ομως αρκεί να μιλάς για την τύχη τη στιγμή που αφήνεις να φεύγει η ευκαιρία από τα χέρια σου ή απλώς να προσπαθείς και έτσι να διεκδικείς ορισμένα πράγματα.

Και όταν λοιπόν τελείωσε το παιχνίδι με τη Λα Κορούνια και ο αποκλεισμός τόσο από το Τσάμπιονς Λιγκ όσο και από το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, παρά την ισοπαλία της Λιλ με τη Μάντσεστερ ήταν γεγονός, ο Τάκης Λεμονής μίλησε απλώς για ατυχία αλλά και γι' αυτό που όλοι γνώριζαν, το πόσο δύσκολος ήταν ο όμιλος που συμμετείχε ο πειραϊκός σύλλογος. Παράλληλα, πήρε την ευθύνη για την αποτυχία δίνοντας τροφή σε πολλούς να κάνουν σενάρια για την αντικατάστασή του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αλλά και το πότε θα πραγματοποιηθεί. Ηδη τα πρώτα ονόματα έχουν γίνει γνωστά, όπως αυτά του Τεννέ αλλά και του Σάντος (!) που όπως ακούγεται είχε ήδη συνάντηση με τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων» για πιθανή συνεργασία τους. Ομως υπάρχει και η άποψη που θέλει να παραμένει ο Ελληνας τεχνικός μέχρι το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό και από εκεί και πέρα θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Σε ό,τι αφορά τη χτεσινή προπόνηση, ο Λεμονής ζήτησε από τους παίκτες να μη μοιρολατρούν, να ανακάμψουν και να υποχρεώσουν τον κόσμο, που προχτές δεν παρέλειψε να αποδοκιμάσει την ελληνική ομάδα αλλά και την τεχνική ηγεσία, να τους χειροκροτήσουν ξανά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ