Σάββατο 20 Οχτώβρη 2018 - Κυριακή 21 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
24ΩΡΟ
ΚΑΙΡΟΣ

Το Σάββατο στη Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός αναμένεται αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα κεντρικά και τα ανατολικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Την Κυριακή στα ανατολικά ηπειρωτικά, στις Σποράδες και την Εύβοια αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια, σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, στα κεντρικά και τα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, βαθμιαία τοπικά 6 και στο βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από νότιες διευθύνεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ