Πέμπτη 27 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ «Ν. ΠΑΞΙΜΑΔΑΣ»
Με επιτυχία και μαζικότητα η διοργάνωση

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή στον 1ο Αγώνα Δρόμου «Ν. Παξιμαδάς»
Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή στον 1ο Αγώνα Δρόμου «Ν. Παξιμαδάς»
Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Πετρούπολη ο 1ος Αγώνας Δρόμου «Ν. Παξιμαδάς», με τη συμμετοχή πλήθους αθλούμενων, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στον αγώνα έσπευσαν να στηρίξουν την πρώτη αυτή προσπάθεια του δήμου Πετρούπολης, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο «Οδυσσέας».

Η προσέλευση τόσο αθλητών όσο και ερασιτεχνών δρομέων ήταν αθρόα και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, φτάνοντας σε αριθμό τις 850 συμμετοχές, ακόμα και από περιοχές εκτός του νομού Αττικής. Εντυπωσιακή όμως ήταν και η προσέλευση εθελοντών, οι οποίοι προσέφεραν κάθε δυνατή βοήθεια σε αθλητές και αθλούμενους και συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχή διεξαγωγή του αγώνα, αλλά και η συμμετοχή του κόσμου που τον παρακολούθησε. Ο αγώνας περιλάμβανε δύο διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων για άνδρες - γυναίκες και 1 χλμ. για αγόρια - κορίτσια έως 15 ετών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με άψογο τρόπο.

Οπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχετικό δελτίο Τύπου ο δήμος Πετρούπολης: «Η αθλητική αυτή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προώθησης του μαζικού αθλητισμού, με σκοπό την ενασχόληση με τον αθλητισμό όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών, σε συνδυασμό με την υλοποίηση ενός κοινωνικού σκοπού, μιας και οι συμμετέχοντες στήριξαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη. Η προσπάθειά μας να καλλιεργούμε το αθλητικό πνεύμα, την ευγενή άμιλλα και την κοινωνική αλληλεγγύη ως στάση ζωής, εκφράστηκε και μέσω της συγκεκριμένης διοργάνωσης, η επιτυχής έκβαση της οποίας έθεσε τις βάσεις ώστε να γίνει θεσμός για την πόλη μας και αποτελεί ισχυρό κίνητρο για να ανανεώσουμε το ραντεβού μας το 2019».

Η διοργάνωση του 1ου Αγώνα Δρόμου «Νίκος Παξιμαδάς» αποτέλεσε το αποκορύφωμα των ποικίλων δράσεων και αθλητικών εκδηλώσεων που έχει οργανώσει ο δήμος Πετρούπολης, επίσης με αντίστοιχη επιτυχία, το προηγούμενο διάστημα. Σε αυτές περιλαμβάνεται η «Αθλητική Ανοιξη - Καλοκαίρι 2018», σε συνεργασία με τα σχολεία και τα αθλητικά σωματεία της πόλης με επίσημους φορείς του Αθλητισμού, το «Κολυμπάμε για Καλό Σκοπό», η ετήσια Ημερίδα Επίδειξης Πολεμικών Τεχνών, ο Ποδηλατικός Γύρος στο Αλσος, σε συνεργασία με τον «Ποδηλατικό Σύλλογο Οδυσσέας», και άλλες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ