Σάββατο 22 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 23 Σεπτέμβρη 2018 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΦΕΣΤΙΒΑΛ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΝΕ
Rock βραδιά

Ενα από τα καλύτερα συγκροτήματα της ελληνικής Heavy Rock σκηνής, οι «Sober on Tuxedos», ανέβηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης στη Νεανική Σκηνή, ανταμείβοντας το πιστό κοινό τους με ένα πλούσιο ρεπερτόριο από παλιές και νέες επιτυχίες τους. «Ολοι εσείς μπορείτε να κάνετε το αύριο, πιο γρήγορα, σήμερα», είπε ανοίγοντας τη συναυλία ο τραγουδιστής της μπάντας Στ. Μαγαλιός, βγάζοντας στη συνέχεια την απίστευτη ενέργεια που τον χαρακτηρίζει, παρασύροντας τους ακροατές σε έναν ξέφρενο χορό, στους ήχους του stoner/southern metal, μέχρι αργά τη νύχτα.

Με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από τους Ελληνες οπαδούς του είδους, όπως το «Hey You», «Tomorrow», «Lucy» αλλά και διασκευές από παλιά μπλουζ, το εμβληματικό «John the Revelator», σύγχρονες επιτυχίες όπως το «Take a look» των Limp Bizkit ή και τη ροκ έκδοση του παλιού ρεμπέτικου «Τούτοι οι μπάτσοι» - που το πρωτοδιασκεύασαν σε heavy ήχο οι «Villagers of Ioannina City» - οι «Sober on Tuxedos» έδωσαν μια μουσική παράσταση αντάξια του ονόματος που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.

«Ευχαριστούμε την ΚΝΕ, θα είμαστε πάντα εδώ παρόντες, όποτε μας το ζητά», είπε ο Στ. Μαγαλιός, κλείνοντας τη συναυλία...

Τη σκυτάλη πήραν οι «Rusty Bonez», οι οποίοι στο «άνοιγμά» τους εξέφρασαν τη χαρά και τη μεγάλη τους τιμή, που - όπως είπαν - βρίσκονται σε «αυτό το σανίδι» για να γιορτάσουν μαζί τα 100 χρόνια ΚΚΕ και τα 50 χρόνια ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ