Σάββατο 22 Σεπτέμβρη 2018 - Κυριακή 23 Σεπτέμβρη 2018 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΦΕΣΤΙΒΑΛ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΝΕ
Σημείο συνάντησης των ενστόλων

«Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών», «Καμία συμμετοχή της Ελλάδας σε ΝΑΤΟικές και άλλες ιμπεριαλιστικές αποστολές», «Κανένας στρατιώτης έξω από τα σύνορα της χώρας», «Να φύγει τώρα το ΝΑΤΟ και η ΕΕ από την Ελλάδα και το Αιγαίο», «Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι ευρωατλαντικές βάσεις και στρατηγεία στην Ελλάδα».

Με αυτά τα συνθήματα «υποδέχεται» στο δικό της περίπτερο τους επισκέπτες του Φεστιβάλ η Επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Το περίπτερο αποτελεί σημείο συνάντησης, ενημέρωσης και προβολής των θέσεων και της δράσης του ΚΚΕ για τις διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις, για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και για τη δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στους φαντάρους, στους ναύτες και στους σμηνίτες.

Παράλληλα, στο χώρο του βιβλιοπωλείου διατίθενται οι μπροσούρες με τις εκδηλώσεις της ΚΕ του ΚΚΕ «Οι διεθνείς εξελίξεις, η κατάσταση στην περιοχή και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας» και «Πυρασφάλεια και Δασοπροστασία».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ