Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Πρόωρη κόντρα ΠΑΟΚ - Αρη

Ο μεταξύ τους αγώνας για το πρωτάθλημα έχει οριστεί για την 7η αγωνιστική, ωστόσο ΠΑΟΚ και Αρης δεν θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τότε για την πρώτη τους αναμέτρηση εδώ και 4 χρόνια. Η χτεσινή κλήρωση της ΕΠΟ για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου έφερε τους δύο συμπολίτες στον 4ο όμιλο και μάλιστα αντιπάλους στην πρεμιέρα, που είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 25 - 27 Σεπτέμβρη. Κατά τ' άλλα, στα μέτρα των φαβορί θεωρούνται οι υπόλοιποι όμιλοι.

Αναλυτικά οι όμιλοι: 1oς: Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής, Θύελλα Καμαρίου. 2oς όμιλος: ΑΕΚ, Λαμία, Απόλλων Λάρισας, Βόλος. 3oς: Παναιτωλικός, Παναθηναϊκός, Κισσαμικός, Ιεράπετρα 4oς: ΠΑΟΚ, Αρης, Εργοτέλης, Αήττητος Σπάτων. 5oς: Ολυμπιακός, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή, Αρης Αβάτου. 6oς: Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων Σμύρνης, Τρίκαλα, Απόλλων Παραλιμνίου. 7oς: Ξάνθη, ΟΦΗ, Κασσιόπη, Νίκη Βόλου. 8oς: Πανιώνιος, ΑΕΛ, Απόλλων Πόντου, Ηρόδοτος.

Οι αγώνες θα είναι μονοί και θα ολοκληρωθούν σε διαδικασία τριών αγωνιστικών. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ